Ponturi tenis Lucas Pouille vs Roger Federer – Wimbledon

Ponturi tenis Lucas Pouille vs Roger Federer

Ponturi tenis Lucas Pouille vs Roger Federer este o confruntare din cadrul rundei a treia de la Wimbledon, ce se va juca astazi, nu inainte de ora 18:30.

◘ Lucas Pouille

Este mult sub nivelul adversarului sau, astfel ca porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare. Francezul a castigat cinci tituri pana acum, avand performante interesante si in turneele de mare slem. A jucat semifinale in acest an la Australian Open, aceasta fiind de altfel si principala realizare a carierei. La Wimbledon se poate lauda cu un sfert de finala, disputat in 2016, cand pierdea cu Tomas Berdych. La turneul din acest an, este fara set pierdut, trecand lejer de Richard Gasquet si Gregoire Barrere.

◘ Roger Federer

Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind cel mai mare jucator de tenis din istorie, conform spuselor multor experti. Elvetianul are o cariera de-a dreptul fantastica, pana acum cucerind nu mai putin de 102 titluri, 20 dintre ele in turnee de mare slem. Cel mai mare succes l-a avut aici, la Wimbledon, castigand turneul de opt ori, ultima data in 2017. In acest an a castigat trei titluri, triumfand la Dubai, Miami si Halle. La aceasta editie de Wimbledon a inceput cu Lloyd Harris, pe care l-a invins cu 1-3, dupa ce a pierdut primul set. S-a impus apoi cu 0-3 in fata britanicului Jay Clarke, ajungand la sapte succese consecutive pe iarba.

Roger Federer arata foarte bine in acest sezon de iarba, venind dupa sapte victorii la rand. Pe langa faptul ca se afla intr-o forma foarte buna, are si un mare plus de moral. Ne asteptam ca experienta sa isi spuna si ea cuvantul, asa ca ne asteptam ca elvetianul sa castige lejer. Asadar, mizam pe faptul ca va obtine o victorie categorica, fara set pierdut.

• Ponturi tenis Lucas Pouille vs Roger Federer: 0-3 Federer -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com