Ponturi tenis Marco Cecchinato vs Alex de Minaur – Wimbledon

Ponturi tenis Marco Cecchinato vs Alex de Minaur

Ponturi tenis Marco Cecchinato vs Alex de Minaur este o infruntare ce conteaza pentru primul tur al acestei editii de Wimbledon, ce se va disputa marti, nu mai devreme de ora 13:00.

◘ Marco Cecchinato

Este un jucator interesant, care a “explodat” in urma cu un an, atunci avand cele mai importante realizari din cariera sa. Acesta a jucat in semifinalele de la Roland Garros, in conditiile in care pana atunci nu depasise primul tur al vreunui turneu de mare slem. In acest an, italianul a luat parte la mai multe turnee, la majoritatea fiind eliminat inainte de turul secund. Cel mai lung parcurs l-a avut la Buenos Aires, unde a ajuns pana in runda a patra. La Australian Open si Roland Garros a fost eliminat din primul meci, ceea ce bookmakerii se asteapta sa se intample si la Wimbledon. Pe iarba nu a jucat decat doua partide in 2019, la Londra si Eastbourne. Le-a pierdut pe ambele cu 2-0, jucand cu Raonic si Hurkacz.

◘ Alex de Minaur

Este una dintre marile sperante ale tenisului masculin. La doar 20 de ani, australianul este o adevarata amenintare chiar si pentru jucatorii din top 10. Acesta are doar un titlu in palmares, cucerit anul acesta la Sydney, unde invingea chiar un italian in finala, Andreas Seppi. In turneele de mare slem nu are realizari importante, avand in vedere ca nu a depasit niciodata turul al treilea. Anul acesta nu a impresionat deloc, cel putin dupa openul australian, unde a ajuns pana in turul trei. De atunci a jucat la opt turnee, la cinci dintre ele fiind eliminat din primul tur. Pe iarba a jucat la Hertongenbosch, unde a pierdut cu Thompson in runda a doua, dar si la Londra, unde a fost eliminat de Bedene in primul tur.

Desi nu are un parcurs grozav in acest sezon, Alex de Minaur este favorit clar in aceasta disputa. Este fara dubii un jucator mai bun, de la care avem mari asteptari. Asadar, ne asteptam sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna in mod clar.

• Ponturi tenis Marco Cecchinato vs Alex de Minaur: handicap Alex de Minaur (-1,5 seturi) -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com