Ponturi tenis Marin Cilic vs Joao Sousa – Wimbledon

Ponturi tenis Marin Cilic vs Joao Sousa

Ponturi tenis Marin Cilic vs Joao Sousa este o partida de la aceasta editie de Wimbledon, ce conteaza pentru runda a doua, programata sa se joace joi, nu mai devreme de ora 13:00.

◘ Marin Cilic

Este favorit cert in aceasta disputa, asa cum era si normal de altfel, fiind ce-i drept un jucator mult mai bun. Croatul are o cariera interesanta, detinand in prezent 18 titluri, majoritatea la turnee de 250 de puncte. Acesta se poate lauda cu performante bune la turneele de mare slem, triumfand la US Open in 2014, jucand in ultimul act la Wimbledon in 2017, dar si la Australian Open in 2018, in timp ce la Roland Garros a disputat doua sferturi de finala. In acest an nu impresioneaza, avand in vedere faptul ca doar la doua turnee a trecut de turul secund. Pe iarba a disputat patru meciuri, castigand trei dintre ele. Una dintre victorii a venit, evident, in primul tur de la Wimbledon, invingandu-l pe Mannarino cu 3-0.

◘ Joao Sousa

Nu se poate compara cu adversarul sau, nici ca valoare, dar mai ales din punct de vedere al performantelor. Portughezul, detinator a trei titluri, nu a trecut niciodata de turul al patrulea la un turneu de Grand Slam. In acest an a luat parte la 17 turnee, la majoritatea fiind eliminat inca din primele doua runde. La Wimbledon, in prima runda, adversar i-a fost Paul Jubb. Cu acesta nu a avut emotii, castigand cu 3-1, ajungand la doar al treilea succes la acest turneu.

Marin Cilic ii este superior adversarului sau din toate punctele de vedere, fiind favorit cert. In mod normal, acesta ar trebui sa se impuna fara emotii, asa cum a facut-o de fiecare data in disputele cu Sousa, fiind fara set pierdut pana acum. In aceasta disputa ne asteptam ca croatul sa continue seria buna si sa se impuna in minimum de seturi.

• Ponturi tenis Marin Cilic vs Joao Sousa: 3-0 Cilic -> cota 1.88

sursa foto: skysports.com