Ponturi tenis Martic vs Pliskova – Roland Garros

Ponturi tenis Martic vs Pliskova

Ponturi tenis Martic vs Pliskova: vineri, 31 mai 2019, nu iniante de ora 12:00, in turul al treilea de la Roland Garros, Petra Martic joaca impotriva Karolinei Pliskova.

Sursa foto: wtatennis.com

Petra Martic

Zgura este suprafata favorita a Petrei Martic, aspect pe care l-am putut sesizat inca de la primele sale schimburi, in 2019. Croata, aflata pe locul 31 in lume, a reusit sa joace foarte bine la toate competitiile la care a participat. De asemenea, printre altele, are si o finala castigata in acest an, pe zgura. S-a intamplat in Turcia, la Istanbul. A avut o prestatie buna si la turneul de Premier Mandatory de la Madrid, unde a atins faza sferturilor de finala.

De asemenea, a inceput in forta si la Roland Garros 2019, unde a reusit doua victorii in minimum de seturi. Petra Martic le-a invins pe Ons Jabeur si Kristina Mladenovic. Au fost doua victorii de o maniera categorica, 6-1, 6-2 cu Jabeur si 6-2, 6-1, cu Kiki Mladenovic.

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova a pornit in aceasta competitie drept favorita numarul 2, conform clasamentului WTA. Moralul a fost ridicat, pentru ca vine in capitala Frantei dupa triumful de la un alt turneu important. Aceasta a reusit sa castige trofeul de la Roma, a facut-o in doua seturi, in fata Johannei Konta. A continuat sa fie la fel de sigura pe ea, drept pentru care a ajuns lejer in turul al treilea.

Karolina Pliskova a inceput aventura la Paris in fata americancei Madison Brengle, pe care a reusit sa o invinga cu 6-2, 6-3. In turul anterior, tot in fata unui adversar accesibil, Pliskova a reusit sa castige cu 6-2, 6-2. In ambele meciuri a stat pe teren aproximaiv o ora, semn ca nu este dispusa sa lungeasca punctele.

Karolina Pliskova isi merita din nou statutul de favorita. totusi, Petra Martic este o jucatoare capabila sa puna probleme serioase. Are un serviciu bun, returul de asemenea. A aratat pe tot parcursul acestui sezon de zgura ca poate juca peste media jucatoarelor considerate “de pluton”. Astfel spus, astept un prim set disputat, la finalul caruia sa avem cel putin noua game-uri.

Ponturi tenis Martic vs Pliskova: peste 8.5 game-uri in primul set, cota 1.40 la Betano