Ponturi tenis Martic vs Potapova – Wimbledon

Ponturi tenis Martic vs Potapova - Wimbledon

Ponturi tenis Martic vs Potapova: miercuri, 3 iulie, nu inainte de ora 20:00, Petra Martic o va infrunta pe tanara Anastasia Potapova, in turul al doilea, al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

sursa foto: tenisworldusa

Petra Martic

Mi-a placut foarte mult ascensiunea pe care Petra Martic a avut-o incepand cu luna aprilie. A reusit atunci sa cucereasca un titlu la Istanbul, sa ajunga in fazele avansate ale Madrid si Roland Garros. Pe de alta parte, toate aceste turnee mentionate anterior s-au disputat pe zgura, o suprafata total diferita.

In acelasi timp, aflata pe locul 24 WTA, Petra Martic a fost prezenta la un singur turneu inainte de Wimbledon. Ea s-a prezentat la Birmingham, acolo unde a ajuns pana in semifinale. A fost eliminata de Julia Georges (4-6, 3-6). In ciuda acestui lucru, a reusit sa faca un prim tur bun la Londra, unde a dispus in set decisiv de Brady. A fost 3-6, 6-3, 6-3, dupa aproximativ doua ore de la primul schimb.

Anastasia Potapova

La cei 18 ani ai sai, rusoaica Anastasia Potapova a intrat in prima suta mondial, ea se afla pe locul 71. Cu toate astea, nu se poate lauda cu rezultate spectaculoase, cel putin nu in 2019. La turneele de Mare Slem a reusit sa ajunga mereu in turul al doilea, asa a fost cazul si la Australian, cat si la French Open. O prezenta timida si pe iarba, ea a parasit Birmingham, singurul turneu jucat pe aceasta suprafata, inca din turul 1.

O infrangere fara drept de apel in calificarile turneului de la Birmingham, in fata unei sportive aflate pe locul 359. Cu toate acestea, primul ei meci de la Wimbledon 2019 a fost unul destul de disputat, dar important este ca l-a castigat. Anastasia Potapova a reusit sa treaca cu 2-6, 6-4, 6-1, de catre o alta jucatoare tanara, elvetianca Jil Belen Teichmann.

Experienta vs dorinta de afirma, sunt elementele care definesc cel mai bine acest meci. Desi nici Martic un este o jucatoare care sa exceleze pe iarba, mie mi-a placut cum a evoluat in ultimul timp. Este si motivul pentru care astept sa ne aduca un pariu verde si sa se califice in turul al treilea.  Astept sa o faca

Ponturi tenis Martic vs Potapova: scor corect 2-0, cota 1.71 la NetBet