Ponturi tenis Marton Fucsovics vs Fabio Fognini – Wimbledon

Ponturi tenis Marton Fucsovics vs Fabio Fognini

Ponturi tenis Marton Fucsovics vs Fabio Fognini este o infruntare din turul al doilea de la Wimbledon, ce se va disputa astazi, nu inainte de ora 16:30.

◘ Marton Fucsovics

Este outsider in aceasta disputa, conform agentiilor de pariuri, urmand ce-i drept sa dea piept cu un jucator mai bun. Ungurul nu se poate lauda cu un palmares bogat, cucerind doar un titlu in cariera. S-a impus la openul de la Geneva, in 2018, cand il invingea pe Peter Gojowczyk. In turneele de mare slem a depasit runda a doua o singura data, in 2018, la Australian Open, cand ajungea in turul patru. In primul tur de la aceasta editie de Wimbledon a dat piept cu austriacul Dennis Novak. Cu acesta a pierdut primul set, revenind insa, castigand in cele din urma cu 3-1.

◘ Fabio Fognini

Este fara indoiala un jucator mai bun, fapt pentru care in aceasta disputa este vazut ca favorit, asa cum era si normal de altfel. Italianul este la cel mai bun an din cariera, avand in vedere faptul ca a castigat primul sau Masters, la Monte Carlo, urcand de asemenea si in ierarhia ATP, pe locul 10, pentru prima data in careira. Acesta a dezamagit insa la openul francez, recent incheiat, fiind eliminat inca din primul tur. La Wimbledon, unde are cele mai slabe performante in materie de Grand Slam, a jucat cu Frances Tiafoe in primul tur. Cu acesta s-a chinuit serios, castigand cu 3-2, dupa aproape trei ore si jumatate de joc.

Fognini este favorit in aceasta disputa, fiind ce-i drept un jucator mai bun. Acesta nu va avea o misiune usoara, e drept, insa ne asteptam sa se impuna. Bookmakerii ofera o cota foarte buna de 1.67 pentru acest pariu, iar noi il recomandam cu mare incredere.

• Ponturi tenis Marton Fucsovics vs Fabio Fognini: Fognini castiga -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com