Ponturi tenis Mertens vs Niculescu – Wimbledon

Ponturi tenis Mertens vs Niculescu – Wimbledon

Ponturi tenis Mertens vs Niculescu: in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, Elise Mertens o intalneste pe Monica Niculescu, intr-un joc programat sa inceapa in jurul orei 15:00.

Sursa foto: gsp.ro

Elise Mertens

Belgianca este favorita certa a acestei partide, dar nu este o sperietoare pe iarba. In primul meci a reusit o victorie in doua seturi, dar a si jucat in fata unei sportive modeste. 6-2, 6-0 impotriva Fionei Ferro, locul 100 WTA. Ea si in urma cu un an a reusit sa iasa bine din primele doua tururi ale turneului de la Wimbledon. A fost elimnata in turul al treilea, in 2018, dupa un duel cu Cibulkova.

Cu toate astea, nu se poate lauda atat de mult cu rezultatele pe care le-a obtinut in acest sezon de iarba. A participat la trei turnee, la toate a atins cel mult turul al treilea. Daca la Hertogenbosch a iesit din primul tur, la Eastbourne si Mallorca a reusit sa iasa din turul al treilea, invinsa fiind jucatoare din top 30.

Monica Niculescu

Ce a reusit ea in primul tur, a fost demn de ce s-a intamplat cu jucatoarele din Romania. A evoluat in trei seturi, intr-un meci cu multe rasturnari de situatie. La fel s-a intamplat si in meciul pe care Monica Niculescu l-a avut in fata nemtoaicei Andrea Petkovic. Dupa doua ore si un sfert de stat pe teren, aceasta a trecut cu 2-6, 6-2, 7-5.

Totodata, ea venea la Wimbledon dupa ce a castigat un turneul modest, disputat tot pe iarba. Pe de alta parte, Monica Niculescu este o adepta a meciurile decise in trei seturi. Acest lucru s-a intamplat in sase din ultimele ei sapte meciuri jucate, in decursul a trei competitii diferite.

Deloc solid jocul Monicai in primul tur si cred ca, in fata unei jucatoare mai bune, ea pierdea lejer. Advrsara ei din turul al doilea nu este o sperietoare, dar stie bine sa isi pastreze serviciul si aici este cheia. Daca se respecta lucrul acesta, ma astept sa o invinga in doua seturi pe sportiva din Romania. De asemenea, ele s-au mai intalnit de trei ori in istorie, de doua ori a castigat Mertens, in doua seturi, iar intr-un alt duel s-a retras Monica.

Ponturi tenis Mertens vs Niculescu: sub 2.5 seturi, cota 1.44 la Unibet