Ponturi tenis Mikhail Kukushkin vs John Isner – Wimbledon

Ponturi tenis Mikhail Kukushkin vs John Isner

Ponturi tenis Mikhail Kukushkin vs John Isner este o disputa ce conteaza pentru turul al doilea de la Wimbledon, ce se va disputa joi, nu mai devreme de 14:30.

◘ Mikhail Kukushkin

Este un jucator despre care nu putem spune multe, din punct de vedere al performantelor. Acesta porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal, urmand sa infrunte un adversar mult mai bun. Tenismenul din Kazakhstan a cucerit doar un singur titlu in cariera, in 2010, la Sankt Petersburg. In turneele de mare slem, cea mai importanta realizare a sa este calificarea in turul patru. La Wimbledon, acesta a ajuns in turul trei o singura data in cariera, in 2014. La editia din acest an a inceput cu o victorie categorica in fata lui Pablo Andujar, castigand cu 3-0. Odata cu acest succes a pus capat si unei serii de trei infrangeri consecutive.

◘ John Isner

Este un jucator mult mai bun, care are si performante mai mari de-a lungul anilor, astfel ca bookmakerii il dau ca favorit cert in aceasta confruntare. Americanul detine 14 titluri, unul dintre ele venind la un turneu Masters, la Miami, in 2018. In turneele de Grand Slam, cea mai importanta performanta a sa a venit la Wimbledon, chiar in urma cu un an. Acesta se califica in penultimul act pentru prima data, pierzand cu Kevin Anderson, dupa un meci de 6 ore si 36 de minute. Isner a lipsit mai bine de trei luni din circuit, revenind la Wimbledon, facand-o in maniera spectaculoasa. L-a invins pe Casper Ruud in minimum de seturi, in exact doua ore de joc.

Diferenta dintre cei doi este clara, John Isner fiind mai bun, dar si mai experimentat. Ne asteptam ca americanul sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna lejer. Mizam astfel pe o victorie a sa la o diferenta de minim doua seturi.

• Ponturi tenis Mikhail Kukushkin vs John Isner: handicap Isner (-1,5 seturi) -> cota 1.47

sursa foto: skysports.com