Ponturi tenis Mladenovic vs Kvitova – Wimbledon

Ponturi tenis Mladenovic vs Kvitova - Wimbledon

Ponturi tenis Mladenovic vs Kvitova: joi, 4 iulie, nu inainte de ora 15:00, Petra Kvitova o intalneste pe Kiki Mladenovic, in turul al doilea, al turneului de la Wimbledon.

Kristina Mladenovic

Meci foarte greu pentru jucatoare din Franta in primul mec. De altfel, vazand jocul ei din ultimul timp, as putea spune ca a jucat conform asteptarilor. Dupa ce parea ca are jocul sub control, a cedat in fata rusoaicei Vitalia Diatchenko (83 WTA) si a intrat in decisiv. A avut nevoie de doua ore si 25 de minute de stat pe teren, pentru a se impune cu 7-2, 7-6 (4), 6-2.

De asemenea, locul 48 WTA nu se poate lauda cu jocuri foarte bune facute pe iarba. Cel putin in acest sezon, Kristina Mladenovic a jucat in trei competitii. La Nottingham a fost eliminata inca din turul al treilea, dupa un joc cu Vekic. Ulterior, la Birmingham, Evgenya Rodina a fost capatul de linie chiar de la primul meci, pierzand tot in trei seturi.

Petra Kvitova

Revenita miraculos dupa accidentul suferit cand un hot i-a intrat in casa, Petra a reusit sa castige trofee importante. Wimbledon este unul dintre obiectivele pe care si le-a impus, asa cum a si declarat la conferinta de presa. Primul meci a fost unul bun, dar a si avut un adversar accesibil din toate punctele de vedere. Kvitova a dispus in doua seturi de Ons Jabeur, de care a trecut cu 6-4, 6-2, dupa o ora de stat pe teren.

A fost si primul sau meci oficial pe iarba, pentru ca ultima oara cand a jucat, a fost la Roma, in urma cu sapte saptamani. Atunci suferea o accidentare si abandona, drept pentru care a stat in afara terenului mai bine de o luna.

Fiind jucatoare cu state vechi in tenis, s-au mai intalnit de-a lungul timpului. Kvitova conduce cu 6-1 la general, tot ea a castigat si in 2019, la Madrid, in doua seturi. Asa cum o arata forma celor doua sportive, Kvitova trebuie sa castige din nou. In aceste conditii, dupa ce am vazut ca serviciul lui Mladenovic nu este tocmai unul bun, ma astept sa o traga din nou in jos. Suficient de mult cat jucatoare din Cehia si numarul sase mondial sa se impuna in doua seturi.

Ponturi tenis Mladenovic vs Kvitova: sub 2.5 seturi, cota 1.49 la Unibet