Ponturi tenis Muchova vs Pliskova – Wimbledon

Ponturi tenis Muchova vs Pliskova - Wimbledon

Ponturi tenis Muchova vs Pliskova: luni, 8/07/2019, nu inainte de ora 14:30, are loc duelul celor doua Karoline, Muchova si Pliskova, meci din optimile Wimbledon. Disputa va avea loc pe terenul numarul 2, iar invingatoare o intalneste pe cea care castiga meciul Svitolina vs Martic.

Karolina Muchova

Cehia da jucatoare bune in tenisul feminin, atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu. Se pare ca printre ele si-a facut aparitia si Karolina Muchova, sportiva care are 22 de ani, de trei sezoane fiind intrata la profesionisti. Adversarele acceptabile intalnite, cat si dorinta de afirmare au adus-o pana in punctul acesta fara sa piarda vreun set.

Este cea mai buna prestatie pe care a avut-o la un turneu de Grand Slam. De asemenea, in 2019, Karolina Muchova si-a depasit asteptarile si a stabilit noi bariere persoanel in toate Grand Slam-urile. Interesant este ca a reusit sa iasa cu bine din partida anterioara. Desi a plecat cu sansa a doua conform agentiilor de pariuri, sportiva din Cehia a trecut in doua seturi de Anett Kontaveit. O ora si 34 de minute, a fost si cel mai lung meci disputat in cadrul acestui turneu.

Parcurs Karolina Muchova la Wimbledon 2019

  • Muchova – Kontaveit 7-6(7), 6-3
  • Brengle – Muchova 3-6, 4-6
  • Muchova – Krunic 7-5, 6-2

Karolina Pliskova

Mult mai bine vazuta de catre bookmakeri, care ii ofera o cota de 1.14 pentru un eventual succes, Karolina Pliskova s-a descurcat excelent. Cu toate ca in turul anterior a pierdut set, primul ei set cedat in acest turneu, a parut ca are mereu meciul sub control. Mai mult, cred ca s-a odihnit in actual al doilea, atunci cand Su-Wei Hsieh a profitat de asta. Datorita acelui succes, a reusit pentru a doua oara consecutiv sa atinga optimile de finala.

O victorie in meciul de luni ii aduce Karolinei Pliskova cea mai buna prestatie din cariera, la Grand Slam-ul londonez. Finalista in alte competitii de asemenea anvergura, pe iarba a aratat timid.

Parcurs Karolina Pliskova la Wimbledon 2019

  • Hsieh – Pliskova 3-6, 6-2, 4-6
  • Puig – Pliskova 0-6, 4-6
  • Zhu – Pliskova 2-6, 6-7(4)

Este pentru a doua oara cand cele doua sportive se vor infrunta si tot pentru a doua ora cand o fac in 2019. Prima oara Pliskova s-a impus la Australian Open, intr-un meci care a durat foarte putin. Asa cum au aratat-o cifrele, Karolina Pliskova mi s-a parut jucatoarea completa, careia i-a functionat serviciul cand a avut nevoie de el, cat si returul. In conditiile acestea, si cu o experienta mai mare in asemenea faze, ma astept sa castige in doua seturi.

Ponturi tenis Muchova vs Pliskova: scor corect 0-2, cota 1.49 la Unibet