Ponturi tenis Muguruza vs Larsson – Roland Garros

Ponturi tenis Muguruza vs Larsson

Ponturi tenis Muguruza vs Larsson: miercuri, 29/05/2019, nu inainte de ora 12:00, in turul secund al turneului de la Roland Garros are loc Garbine Muguruza vs Johanna Larsson.

Sursa foto: elpais

Garbine Muguruza

Iberica a inceput timid acest turneu, cu un meci care s-a decis in setul al treilea. Favorita in fata americancei Townsend, a avut nevoie de fix doua ore pentru a trece mai departe. A pierdut primul set, iar apoi a avut o revenire, intr-un final, scorul a fost 5-7, 6-2, 6-2. Are de aparat performanta de anul trecut, atunci cand a ajuns pana in semifinale.

Pe de alta parte, aceasta s-a retras de la Roma, turneul imediat dinainte Roland Garros, ceea ce poate explica acest start greu de turneu. Garbine Muguruza este favorita si de aceasta data, la agentiile de pariuri online are 1.13 cota pentru un eventual succes.

Johanna Larsson

Suedeza nu a avut un an senzational, drept pentru care si rezultatele pe care le-a inregistrat. Pe zgura are doua victorii din sapte meciuri disputate. Unul dintre aceste rezultate pozitive a venit in primul tur de la Roland Garros 2019. Desi nu avea un joc usor, a castigat cu 2-0 la seturi, in fata Magdalenei Rybarikova.

Dupa o ora si 23 de minute de la primul schimb, s-a impus cu 6-3, 6-4. De altfel, este pentru a doua oara cand ajunge turul al doilea la competitiile de Grand Slam in acest an. La Australian Open, Johanna Larsson a atins tot acest nivel, dar cu noroc pentru ca adversara din turul inaugural s-a retras.

Este pentru prima data cand cele doua jucatoare se vor duela. Totusi, Muguruza ramane jucatoare de la care asteptarile sunt mai mari. Pe de alta parte, a aratat ca este vulnerabila si cu putina insistenta din partea adversarei, aceasta poate pune probleme. Astfel spus, si daca se vor juca doua seturi, acestea sa fie disputate, iar in meci sa avem cel putin 18 game-uri.

Ponturi tenis Muguruza vs Larsson: peste 17.5 game-uri, cota 1.56 la NetBet