Ponturi tenis Muguruza vs Svitolina – Roland Garros

Ponturi tenis Muguruza vs Svitolina

Ponturi tenis Muguruza vs Svitolina: vineri, nu inainte de ora 14:30, in turul 3 al turneului de la Roland Garros, Garbine Muguruza joaca impotriva Elinei Svitolina.

Sursa foto: tennisworldusa.org

Garbine Muguruza

Iberica a inceput timid Roland Garros 2019, fiind nevoita sa joace set decisiv in primul tur. A fost 5-7, 7-2, 6-2, in fata locului 98, Taylor Towsend.  Jocul din turul secund a fost unul mult mai convingator, demn de una dintre favorite. Iberica si-a adus aminte ca zgura este suprafata unde este asteptata sa faca rezultate mai bune. Astfel, a trecut cu 6-4, 6-1, de suedeza Johanna Larsson.

Traseul Garbinei Muguruza era si este interesant de urmarit. Ea venea la Paris dupa ce a abandonat in truenul care a precedat Roland Garros. De altfel, nu a avut rezultate notabile, pe zgura, in 2019. A parasit Madrid, turneu de Premier Mandatory, inca din primul tur.

Elina Svitolina

Elina Svitolina nu s-a angrenat la multe competitii inainte de Roland Garros 2019. Desi a jucat la Roma si Madrid, a fost eliminata inca din primul meci pe care l-a avut. Acest lucru nu s-a mai intamplat si in cel de-al doilea Grand Slam ala nului. Pe de alta parte, norocul si-a jucat cartea lui, dat fiind faptul ca nu a mai jucat in turul al doilea. Ea s-a calificat direct in acest tur, al treilea, pentru ca adversara pe care terbuia sa o intalneasca, Kateryna Kozlova, s-a retras.

A jucat suficient de convingator in primul tur, cand in fata ei a stat Venus Williams. Dupa o ora si un sfert de stat pe teren, de la primul schimb, Elina Svitolina a castigat cu 6-3, 6-3.

Este duelul cu numarul 10 dintre cele doua, Svitolina conducand cu 5-4. Ea este cea care s-a impuos in luna februarie a acestui an, la Dubai. A fost atunci un meci jucat in doua seturi, transat de o maniera categorica, 6-1, 6-2. Zgura este suprafata unde Muguruza joaca ceva mai bine, aspect care ar putea schimba situatia. Totusi, astept un meci ceva mai mult, in care cele doua jucatoare sa isi faca serviciul de suficient de multe ori pentru a avea minim 20 de game-uri.

Ponturi tenis Muguruza vs Svitolina: peste 19.5 game-uri, cota 1.47 la Fortuna