Ponturi tenis Nick Kyrgios vs Adrian Mannarino – Queen’s Open

Ponturi tenis Nick Kyrgios vs Kyle Edmund

Ponturi tenis Nick Kyrgios vs Adrian Mannarino este o partida ce conteaza pentru primul tur al turneului de la Queen’s, ce se va juca astazi, nu mai devreme de ora 18:30.

◘ Nick Kyrgios

Este un jucator extrem de talentat, insa la fel de capricios, temperamentul acestuia cauzandu-i serios de-a lungul carierei. Australianul are in palmares cinci titluri, disputand si o finala de Masters, la Cincinnati. In turneele de mare slem, cea mai buna performanta a sa este calificarea in sferturi, atat in 2014 la Wimbledon, cat si in 2015 la Australian Open. In acest an, cu exceptia titlului castigat la Acapulco, putem spune ca nu a impresionat deloc. A fost eliminat devreme de la majoritatea turneelor la care a luat parte. Ultima data a jucat la Stuttgart, pe iarba, unde a pierdut cu Berrettini, cel care avea sa si castige turneul.

◘ Adrian Mannarino

Este sub nivelul adversarului sau, din punct de vedere al valorii, dar si ca realizari, asa ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri. Francezul nu a castigat decat un singur titlu in intreaga sa cariera, chiar la ultimul turneu la care a luat parte. A jucat la Hertongenbosch, acolo unde a trecut pe rand de De Bakker, Verdasco, Goffin, Coric si Thompson. Inainte de acest turneu insa, nu a avut evolutii grozave, jucand la mai multe turnee, unde nu a impresionat deloc. Mannarino este intr-o forma mai buna, fara dubii, avand si avantajul faptului ca s-a acomodat cu iarba.

Mannarino vine dupa un turneu bun, avand un mare plus de moral. Ramane insa de vazut daca va putea evolua in continuare la acelasi nivel, fiind mai obosit decat adversarul sau. Ne asteptam ca Nick Kyrgios sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna in aceasta disputa.

• Ponturi tenis Nick Kyrgios vs Adrian Mannarino: Kyrgios castiga -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com