Ponturi tenis Nicolas Jarry vs Juan Martin del Potro – Roland Garros

Ponturi tenis Nicolas Jarry vs Juan Martin del Potro

Ponturi tenis Nicolas Jarry vs Juan Martin del Potro este o confruntare din cadrul primului tur de la Roland Garros, ce se va disputa astazi, nu inainte de ora 12:00.

◘ Nicolas Jarry

Este outsider in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, fiind un jucator tanar, lipsit de experienta. In intreaga sa cariera de profesionist nu a cucerit niciun titlu. La turneele de mare slem nu a stralucit, avand in vedere faptul ca nu a trecut de primul tur decat de doua ori, la Wimbledon si la US Open, de fiecare data in 2018. In acest an nu a impresionat, avand performante destul de slabe la turneele la care a luat parte. Pe zgura, a reusit insa cateva victorii impresionante, la Barcelona invingandu-i pe Alexander Zverev si Grigor Dimitrov, cu ambii pierzand primul set. Vine dupa un parcurs bun la turneul de la Geneva, ajungand in finala, pierzand insa cu Zverev.

◘ Juan Martin del Potro

Este un jucator net superior, atat din punct de vedere al experientei, cat si al performantelor de-a lungul carierei. A castigat 22 de titluri pana acum, unul dintre ele la US Open, in 2009, acela fiind de altfel si singurul turneu de mare slem cucerit. La Roland Garros a disputat doua semifinale, in 2009, dar si in urma cu un an, cand pierdea in fata lui Nadal. In acest an nu a jucat prea mult, avand in vedere faptul ca s-a chinuit cu accidentarile. A disputat trei meciuri la turneul de la Delray, in februarie, luand apoi o pauza de trei luni. A revenit pe zgura la Madrid, unde a fost eliminat inca din prima runda. La Roma a reusit sa treaca de primele doua tururi, invingandu-i pe Goffin si Ruud, pierzand apoi cu Djokovic.

Diferenta de valoare dintre cei doi este evidenta, Del Potro fiind fara indoiala un jucator mai bun. Ne asteptam sa demonstreze acest lucru si in acest duel, asa ca mizam pe faptul ca se va impune categoric.

• Ponturi tenis Nicolas Jarry vs Juan Martin del Potro: Del Potro castiga la minim doua seturi diferenta -> cota 1.55

sursa foto: skysports.com