Ponturi tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev – Roland Garros

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Denis Kudla

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev este o confruntare din cadrul acestei editii de Roland Garros, ce conteaza pentru faza sferturilor, urmand sa se joace miercuri, nu mai devreme de ora 16:30.

◘ Novak Djokovic

Este unul dintre marii campioni ai tenisului, ce are un palmares de-a dreptul formidabil. Sarbul a cucerit nu mai putin de 74 de titluri, 15 dintre acestea in turnee de mare slem, doar unul singur insa la Roland Garros, cucerit in 2016. In acest an a inceput in forta, castigand openul australian, ajungand la trei Grand Slam-uri consecutive. In cazul in care ar castiga openul francez, ar detine in acelasi timp toate cele patru trofee de mare slem pentru a doua oara in cariera. Djokovic a castigat un turneu pe zgura in acest an, la Madrid, unde l-a invins pe Stefanos Tsitsipas. A clacat apoi in finala de la Roma, pierzand cu Nadal. La Roland Garros este fara set pierdut, trecand pana acum de Hurkacz, Laaksonen, Caruso si Struff.

◘ Alexander Zverev

Este unul dintre cei mai promitatori jucatori din circuitul ATP. Germanul a castigat deja 11 titluri in cariera sa de profesionist, trei dintre ele la turnee Masters. In turneele de mare slem nu a reusit niciodata sa treaca de faza sferturilor, la Roland Garros descurcandu-se cel mai bine, in acest an egalandu-si performanta din urma cu un an. Inainte de openul francez din acest an a jucat la Geneva, unde a triumfat, invingandu-l pe Jarry. La turneul de la Paris a inceput cu o victorie chinuita in fata lui Millman, castigand cu 3-2. A urmat apoi un succes clar cu Ymer, impunandu-se cu 3-0. In turul trei a trecut de Lajovic, dupa un 3-2 chinuit, impunandu-se apoi cu 3-1 in fata lui Fognini.

Novak Djokovic este favorit cert, fiind un jucator mai bun, dar si mult mai experimentat. Ne asteptam sa se impuna lejer, insa mizam pe faptul ca Zveren nu se va lasa invins usor. Asadar, alegem un pariu pe game-uri, bazandu-ne pe faptul ca se vor juca minim 32.

• Ponturi tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev: peste 31,5 game-uri -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com