Ponturi tenis Novak Djokovic vs Denis Kudla – Wimbledon

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Denis Kudla

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Denis Kudla este una dintre cele mai dezechilibrate infruntari din turul al doilea de la Wimbledon, cu campionul en-titre favorit cert, evident.

◘ Novak Djokovic

Este unul dintre cei mai mari jucatori din istorie, cu realizari de-a dreptul fabuloase de-a lungul carierei. Sarbul a cucerit pana acum nu mai putin de 74 de titluri, 15 dintre ele venind in turnee de mare slem. Acesta a castigat ultima editie de Wimbledon, impunandu-se apoi la US Open, dar si la openul australian din acest inceput de an, clacand insa la Roland Garros, fiind invins in semifinale de Dominic Thiem. Acesta tinteste cel de-al cincilea titlu la acest turneu, astfel ca l-ar egala pe legendarul Bjorn Borg din acest punct de vedere. In primul tur de la aceasta editie de Wimbledon, Djokovic a dat piept cu Philipp Kohlschreiber, cu care nu a avut mari emotii, castigand cu 3-0, in doua ore de joc.

◘ Denis Kudla

Este mult sub nivelul adversarului sau, fiind un jucator mediocru, fara realizari importante in cariera. Acesta nu a castigat niciun titlu pana acum, iar la turneele de Grand Slam nu are mari performante. Cea mai notabila a venit chiar la Wimbledon, ajungand in turul patru, in urma cu patru ani. Spre deosebire de Djokovic, Kudla a jucat mult mai multe meciuri pe iarba in 2019, nu mai putin de 13. In acestea a reusit opt victorii suferind cinci infrangeri. Prima runda de la Wimbledon l-a pus fata in fata cu tunisianul Malek Jaziri. S-a impus categoric in disputa cu acesta, castigand in minimum de seturi.

Djokovic este peste adversarul sau la orice capitol, ce il face favorit cert in aceasta disputa. Ne asteptam ca sarbul sa rezolve calificarea in turul al treilea destul de rapid, fara sa piarda set. Mizam pe faptul ca isi va castiga fiecare set lejer, fara sa ajunga la tie-break.

• Ponturi tenis Novak Djokovic vs Denis Kudla: fara tie-break in meci -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com