Ponturi tenis Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz – Wimbledon

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz este un meci foarte dezechilibrat, din turul al treilea de la Wimbledon, ce se va juca astazi, nu mai devreme de ora 16:30.

◘ Novak Djokovic

Este unul dintre cei mai mari jucatori din istorie, cu performante formidabile de-a lungul carierei. Sarbul detine 74 de titluri, 15 dintre ele venind in turnee de mare slem. De asemenea, acesta a cucerit trei dintre ultimele patru Grand Slam-uri disputate, impunandu-se la Wimbledon si US Open in 2018, castigand si openul australian disputat in acest inceput de an. La Roland Garros, acesta a ajuns pana in semifinale, pierzand insa cu Dominic Thiem. La aceasta editie de Wimbledon, “Nole” a inceput in stil de campion, reusind doua victorii categorice. La invins mai intai pe Kohlschreiber, impunandu-se apoi in fata lui Kudla, cu acestia stand sub patru ore pe teren.

◘ Hubert Hurkacz

Este mult sub nivelul adversarului sau, din toate punctele de vedere. Acestuia ii lipseste experienta, dar si performantele, avand in vedere faptul ca nu detine niciun titlu, iar in turneele de mare slem nu se poate lauda decat cu o calificare in turul al treilea, obtinuta chiar la acest turneu. Polonezul a debutat la aceasta editie de Wimbledon cu Dusan Lajovic, un alt sarb, pe care l-a invins cu 3-1. S-a impus apoi cu acelasi scor si in fata lui Leonardo Mayer. De mentionat faptul ca Hurkacz a dat piept cu Djokovic in urma cu o luna si jumatate, la Roland Garros. Atunci sarbul se impunea lejer, cu 3-0, in doar o ora si 37 de minute.

Djokovic este favorit cert, fiind ce-i drept mult peste adversarul sau, din toate punctele de vedere. Anticipam un succes categoric al acestuia, in minimum de seturi. Mizam insa pe faptul ca marele campion nu se va chinui si va castiga fiecare set fara emotii.

• Ponturi tenis Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz: Djokovic sub 18,5 game-uri -> cota 1.80

sursa foto: skysports.com