Ponturi tenis Novak Djokovic vs Roberto Bautista-Agut – Wimbledon

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Roberto Bautista-Agut

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Roberto Bautista-Agut este o confruntare ce conteaza pentru semifinalele acestei editii de Wimbledon, ce se va disputa vineri, nu mai devreme de ora 15:00.

◘ Novak Djokovic

Este favorit cert in aceasta disputa, fiind de asemenea si favoritul acestei editii de Wimbledon. Sarbul are un palmares de-a dreptul fabulos, avand in vedere faptul ca a cucerit nu mai putin de 74 de titluri. A triumfat la 15 turnee de Grand Slam, ultima data la Australian Open-ul din acest an. La Wimbledon s-a impus de patru ori, in 2011, 2014, 2015 si 2018. La editia din acest an, “Nole” nu a pierdut decat un singur set, in disputa cu Hurkacz din turul al treilea. I-a invins insa in minimum de seturi pe Kohlschreiber si Kudla in primele doua tururi, trecand apoi de Humbert in optimi, dar si de Goffin in sferturi. Cu cel din urma nu a stat decat doua ore pe teren, castigand cu 6-4, 6-0, 6-2.

◘ Roberto Bautista-Agut

Este un jucator decent, insa mult sub nivelul adversarului sau, atat ca valoare, dar mai alex ca experienta. Acesta nu a cucerit decat noua titluri in cariera, jucand doar o singura finala de Masters, pierduta in fata lui Andy Murray in 2016, la Shanghai. Ibericul are parte de un an foarte bun, daca ne luam dupa performante. In ianuarie reusea sa ajunga in sferturile Australian Open pentru prima data in cariera. Tot in aceeasi luna, inainte de turneul de la Antipozi, acesta cucerea titlul de la Doha. La Wimbledon este la cea mai buna performanta a sa, ajungand pentru prima data in semifinale. Acesta a trecut pe rand de Gojowczyk, Darcis, Khachanov, Paire si Pella, cu care a pierdut doar un set.

Diferenta de valoare dintre cei doi este clara, Djokovic fiind un jucator mult mai bun. Acesta se afla intr-o forma formidabila, asa ca ne asteptam sa nu aiba probleme in aceasta disputa. Mizam pe faptul ca acesta isi va confirma statutul de favorit si va avansa fara emotii in finala. Asadar, recomandam un pariu pe victoria in minimum de seturi a numarului 1 mondial.

• Ponturi tenis Novak Djokovic vs Roberto Bautista-Agut: 3-0 Djokovic -> cota 1.65

sursa foto: skysports.com