Ponturi tenis Novak Djokovic vs Salvatore Caruso – Roland Garros

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Denis Kudla

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Salvatore Caruso este o infruntare ce conteaza pentru runda a treia de la Roland Garros, ce se va disputa sambata, nu mai devreme de ora 13:30.

◘ Novak Djokovic

Este unul dintre cei mai mari jucatori din istoria tenisului masculin, cu performante de-a dreptul impresionante de-a lungul carierei. Sarbul a cucerit nu mai putin de 74 de titluri la simplu, 15 dintre ele la turneele de Grand Slam. La Roland Garros s-a impus doar o singura data, in 2016, cand il invingea pe Andy Murray. In acest an a inceput cum nu se putea mai bine, cucerind Australian Open, ajungand la trei turnee de mare slem consecutive. La openul francez a inceput in stil de mare campion, cu victorii categorice. A trecut de Hubert Hurkacz si Henri Laaksonen, invingandu-i pe ambii cu 3-0.

◘ Salvatore Caruso

Nu se poate compara cu adversarul sau, nici ca valoare, dar nici ca experienta. In intreaga sa cariera, nu a castigat niciun trofeu important. La turneele de mare slem, inainte de openul francez, nu trecuse niciodata de primul tur, in acest an reusind cea mai buna performanta a sa. Italianul a fost nevoit sa inceapa din calificari, acolo unde a trecut pe rand de Gombos, Zhang si Brown. In primul tur al turneului a dat piept cu Jaume Munar, pe care l-a invins cu 3-1. A urmat apoi un succes fara set pierdut in fata lui Gilles Simon.

Novak Djokovic este favorit cert, iar cu siguranta se va impune in aceasta confruntare. Cel mai probabil o va face intr-o maniera categorica, fara set pierdut. Ne asteptam insa ca in primul set al jocului, italianul sa reuseasca sa castige macar doua game-uri, avand in vedere faptul ca doar intr-unul dintre cele sase seturi disputate la Roland Garros, Djokovic pierdut doar in singur game.

• Ponturi tenis Novak Djokovic vs Salvatore Caruso: peste 7,5 game-uri in primul set -> cota 1.40

sursa foto: skysports.com