Ponturi tenis Osaka vs Azarenka – Roland Garros

Ponturi tenis Osaka vs Azarenka

Ponturi tenis Osaka vs Azarenka: joi. 30/05/2019, in turul al doilea din cadrul Roland Garros, se disputa meciul dintre Naomi Osaka si Victoria Azarenka.

Sursa foto: eurosport.com

Naomi Osaka

Actual numar 1 mondial, Naomi Osaka a avut parte de cel mai spectaculos meci din turul inaugural. Nipona a avut o revenire de senzatie, atunci cand parea ca incheie in genunchi, s-a ridicat si a castigat intr-o maniera categorica. 0-6, 7-6 (4),6-1, acesta a fost scorul duelului cu Anna Schmiedlova, intr-un meci care a durat aproximativ doua ore.

Are ocazia de a-si egala cea mai buna performanta obtinuta la Roland Garros, in 2016 si 2018, Naomi Osaka a ajuns pana in turul al treilea. Anul l-a inceput foarte bine, cu trofeu cucerit la Australian Open, pe hard, suprafata ei favorita. Cele doua trofee de Grand Slam cucerite au venit pe suprafata dura, de la AO si US Open.

Victoria Azarenka

Bielorusa este departe de anul 2012, atunci cand reusea sa treaca pe primul loc mondial. Devenita mama in acest interval, tenisul a fost trecut o vreme pe planul secund. Totusi, Victroia Azarenka a reusit sa depaseasca acest moment si a venit la Paris dupa un turneu acceptabil facut la Roma. Invinsa in capitala Italiei in sferturi, a trecut repede peste.

In primul meci disputat la Roland Garros 2019, Vika Azarenka a trecut de o fosta castigatore. Jelena Ostapenko a fost adversara ei, sportive in fata careia s-a impus cu 6-4, 7-6 (4), dupa o ora si 50 de minute de joc.

In cele doua meciuri directe disputate anterior, Osaka si Azarenka si-au impartit in mod egal victoriile. Acum se anunta un meci mai tare, pentru ca vor juca din nou pe zgura. Cu toate ca a invins, Naomi Osaka nu a aratat un joc convingator in primul duel. Astfel, cred ca Vika este capabila sa castige, dar e de asteptat un nou meci disputat, cu seturi stranse, care sa aduca cel putin 20 game-uri.

Ponturi tenis Osaka vs Azarenka: peste 19.5 game-uri, cota 1.57 la NetBet