Ponturi tenis Osaka vs Schmiedlova – Roland Garros

Ponturi tenis Osaka vs Schmiedlova

Ponturi tenis Osaka vs Schmiedlova: marti, 28 mai 2019, nu inainte de ora 14:00, Naomi Osaka isi incepe aventura la Roland Garros, in fata Annei Schmiedlova. Este un meci din turul inaugural.

Sursa foto: japantimes.co.jp

Naomi Osaka

In postura de lider mondial de la inceputul acestui an, Naomi Osaka pleaca favorita 1 pe tabloul principal. Zgura nu este suprafata ei favorita, drept pentru care si rezultatele avute la cele trei turnee din 2019, nu au fost satisfacatoare. Aceasta a reusit sa ajunga in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, dar nimic mai mult. La Roma din nou s-a retras in turul al treilea, asa cum a facut si la Stuttgart, in urma cu o luna.

Jucatoarea din Japonia a acuzat o accidentare la mana, dar spre norocul ei, nu are atatea puncte de aparat precum Simona Halep. In 2018 a reusit sa ajunga pana in turul al treilea la Roland Garros. A fost cea mai buna prestatie pe zgura de la Paris.

Anna Schmiedlova

Slovaca are amintiri placute de la Roland Garros. Este primul sau turneu de Grand Slam la care a reusit sa intre pe tabloul principal. Intre timp, nu a reusit sa avanseze atat de mult, un tur 3 este tot ce a putut face si asta in urma cu cinci ani.

Are aproape doua luni de cand a inceput sa se pregateasca pe zgura, participand la turnee. Prima ei competitie pe suprafata rosie, in 2019, a fost la Charlestone. A fost atunci eliminata inca din primul tur. La fel s-a intamplat si cu putine zile in urma, la Strasbourg. Atunci a pierdut foarte usor in fata numarului 160 WTA, Xin-Yun Han (6-2, 6-0).

Cu toate ca a acuzat o accidentare cu putine zile in urma, Naomi Osaka a anuntat ca este refacuta. Se asteapta ca ea sa faca un meci bun, cu atat mai mult cand joaca in fata unei sportive aflate pe locul 90 mondial. Anna Schmiedlova, desi este o jucatoare careia ii place pe zgura, nu a evoluat deloc convingator in acest an.

Ponturi tenis Osaka vs Schmiedlova: Naomi Osaka -5.5 game-uri, cota 1.57 la Betano