Ponturi tenis Osaka vs Siniakova – Roland Garros

Ponturi tenis Osaka vs Siniakova

Ponturi tenis Osaka vs Siniakova: sambata este programat sa aiba loc duelul Naomi Osaka vs Katerina Siniakova, joc din turul al treilea al Roland Garros.

Sursa foto: digisport

Naomi Osaka

Inca numar 1 mondial dupa ce a reusit sa castige primul Grand Slam al anului, Naomi Osaka a iesit cu bine si de aceasta data. Deloc pusa intr-o postura comoda, aceasta a reusit sa castige in fata Annei Shcmiedlova si Victoriei Azarenka. Nu au fost meciuri usoare, pentru ca nipona s-a impus mereu in set decisiv.

Meciul din primul tur, cu Anna Schmiedlova (loc 90 WTA) a durat doua ore. Disputa din turul anterior, cand de partea cealalta a fileului a stat Victoria Azarenka, a fost mai lung. Dupa aproximativ trei ore de la primul schimb, Naomi Osaka a reusit sa castige cu 4-6, 7-5, 6-3. A fost a doua oara cand pierde primul set si revine, castigand intr-un final.

Katerina Siniakova

Katerina Siniakova a inceput foarte hotarata acest sezon de zgura. Chiar inainte Roland Garros 2019 a reusit sa faca semifinale la Nurnberg. A continua sa joace bine si in primul tur al celui de-al doilea Grand Slam al anului, a castigat cu 7-6 (5) si 6-1, in fata numarului 141 mondial, Elena Rybakina.

Surpriza a fost in turul al doilea, cand in fata ei a avut-o pe grecoaica Maria Sakkari. Desi avea o cota foarte mare la agentiile de pariuri, Katerina Siniakova a reusit sa castige. Nu a fost un duel usor, dovada timpul in care a fost obtinut victoria a fost de trei ore si un sfert. Astfel, cehoaica s-a impus cu 7-6 (5), 6-7 (8) si 6-3.

Cele doua sportive s-au mai intalnit o singura data pana in acest moment, in 2018, la Doha. A fost atunci alta suprafata, insa Osaka se impunea in minimum de seturi. De data aceasta nu se anunta un meci deloc usor, insa asa cum ambele au ratat, ar fi de luat in calcul un set al treilea. Au existat slabiciuni in serviciului numarului 1 mondial, astfel si daca se impune, aceasta sa nu o faca intr-un mod foarte usor.

Ponturi tenis Osaka vs Siniakova: Katerina Siniakova +5.5 game-uri, cota 1.53 la Betano