Ponturi tenis Oscar Otte vs Roger Federer – Roland Garros

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer

Ponturi tenis Oscar Otte vs Roger Federer este un duel foarte dezechilibrat, ce il are ca favorit cert pe elvetian, urmand sa se joace astazi, nu mai devreme de ora 15:30.

◘ Oscar Otte

Este un jucator modest, aflat pe locul 145 in ierarhia ATP, ce nu se poate mandri cu un palmares grozav. Nu a castigat niciun titlu in cariera sa de profesionist, avand performante slabe la turneele de mare slem. In 2018 si-a facut debutul la un astfel de turneu, la Roland Garros, fiind eliminat in prima runda. In acest an a reusit sa isi bata recordul, trecand de primul tur. A dat piept cu Jaziri, pe care l-a invins destul de clar, castigand cu 1-3.

◘ Roger Federer

Este cel mai bun jucator din toate timpurile, conform spuselor multor experti. Elvetianul are un palmares de-a dreptul fenomenal, castigand 101 titluri. Nu mai putin de 20 dintre ele au venit la turneele de mare slem, doar unul singur la Roland Garros, in 2009. Dupa mai bine de trei ani, a decis sa revina pe zgura, unde nu a stralucit pana acum. La turneul de la Madrid a trecut de primele doua tururi. A trecut de Gasquet si Monfils, pierzand insa cu Thiem. La fel s-a intamplat si la Roma, eliminandu-i pe Sousa si Coric, fiind insa nevoit sa se retraga inaintea disputei cu Tsitsipas. La aceasta editie de Roland Garros a inceput cu Sonego, cu care nu a avut probleme, castigand fara set pierdut.

Diferenta de valoare dintre cei doi este categorica, Federer fiind favorit cert. Ne asteptam sa demonstreze acest lucru si pe teren, de aceea mizam pe faptul ca se va impune intr-o maniera clara. Asadar, in urma celor mentionate, recomandam sa pariati pe faptul ca elvetianul nu va pierde set in aceasta disputa.

• Ponturi tenis Oscar Otte vs Roger Federer: 0-3 Federer -> cota 1.40

sursa foto: skysports.com