Ponturi tenis Ostapenko vs Azarenka – Roland Garros

Ponturi tenis Ostapenko vs Azarenka - R

Ponturi tenis Ostapenko vs Azarenka: marti, 28 mai, in primul tur al turneului de la Roland Garros se va disputa Jelana Ostapenko vs Victoria Azarenka. Meciul este programat sa inceapa la ora 14:00.

Sursa foto: reuters.com

Jelena Ostapenko

Vazuta drept o noua senzatie a tenisului mondial, Jelena Ostapenko se lupta cu mediocritatea. Desi este castigatoare la Roland Garros, in 2017, rezultatele care au urmat au lasat mult de dorit. Cea mai buna dovada a evolutiei slabe este sa ne uitam cu aproape doua luni in urma. Atunci a inceput aventura pe zgura, in 2019, in meicuri in care n-a stat bine.

In Europa a inceput slab la turneele pe zgura. A pierdut in primul tur la Stuttgart. N-a facut o impresie buna nici la Madrid, unde a cedat inturul II, dar a facut-o in fata celei care avea sa castige trofeul. La Roma, cu aproximativ doua saptamani in urma, a abandonat in chiar primul meci.

Victoria Azarenka

Bielorusa este fost numar 1 mondial, reusea acest lucru in urma cu sase ani si jumatate. Detinatoare de doua titluri de Grand Slam, ambele au venit la Australian Open. Hard-ul a fost mereu suprafata favorita, dovada si rezultatele obtinute. Pe zgura pariziana a jucat cel mult in semifinale, s-a intamplat asta in 2013.

A reusit sa lase o impresie buna la Roma, turneul care a precedat Roland Garros 2019. Acolo a ajuns pana in sferturile de finala, de unde a parasit competitia invinsa de Karolina Pliskova, cea care avea sa castige turneul.

Ambele sunt jucatoare cu un retur in forta, menit sa rupa ritmul. Ostapenko s-a batut singura de cele mai multe ori, devenind irascibila si astfel, jocul a avut mult de suferit. Nu as exclude un asemenea scenariu si in meciul de marti, insa, servind bine, putem avea cel putin un prim set strans.

Ponturi tenis Ostapenko vs Azarenka: peste 18.5 game-uri, cota 1.56 la Fortuna