Ponturi tenis Pablo Carreno Busta vs Benoit Paire – Roland Garros

Ponturi tenis Benoit Paire vs Richard Gasquet

Ponturi tenis Pablo Carreno Busta vs Benoit Paire este un duel din cadrul acestei editii de Roland Garros, ce conteaza pentru runda a treia, urmand sa se joace astazi, nu mai devreme de ora 13:30.

◘ Pablo Carreno Busta

Este un jucator interesant, fara realizari impresionante de-a lungul carierei, insa care are resursele necesare pentru a pune probleme oricarui jucator de top. Ibericul a castigat doar trei titluri in cei opt ani de profesionist, toate la turnee de 250 de puncte. In turneele de mare slem, cea mai buna performanta este la US Open, jucand semifinale in 2017. La openul francez se poate lauda cu un sfert de finala, in acelasi an. Anul acesta a jucat la Australian Open, unde a ajuns pana in turul patru, pierzand cu Nishikori. De mentionat faptul ca a luat o pauza de doua luni si jumatate din cauza unei accidentari, revenind pe zgura intr-o maniera dezastruoasa. A jucat la patru turnee, Barcelona, Estoril, Madrid si Roma, la fiecare pierzand din primul tur. La Roland Garros arata insa foarte bine, trecand fara emotii de Sousa si De Minaur, invingandu-i pe ambii cu 3-0.

◘ Benoit Paire

Este un jucator extrem de talentat, insa la fel de capricios, care la randul sau, daca este serios, poate pune mari probleme. Francezul, intr-o cariera de 12 ani, a castigat de asemenea trei titluri, evident, toate la turnee de 250 de puncte. La turneele de Grand Slam nu a trecut niciodata de turul al patrulea. In acest an a fost eliminat din primul tur de la Australian Open, urmand apoi evolutii slabe la turneele disputate pe hard. Pe zgura insa, a aratat foarte bine, in cele 26 de partide disputate reusind 20 de succese. De asemenea, a castigat doua titluri, la Marrakech si Lyon, jucand o finala la Marbella. In primele doua tururi de la Roland Garros a avut emotii, trecand de Marius Copil, castigand cu 3-1, urmand apoi un duel de anduranta cu Herbert, in care s-a impus cu 3-2.

Carreno Busta este favorit, insa Benoit Paire are resursele necesare pentru a lua minim un set. Anticipam un meci in care ambii vor da totul, deci mizam pe faptul ca se vor disputa minim 4 seturi.

• Ponturi tenis Pablo Carreno Busta vs Benoit Paire: peste 3,5 seturi -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com