Ponturi tenis Patricia Tig vs Sorana Cirstea – Australian Open

ponturi tenis

 Ponturi tenis Patricia Tig vs Sorana Cirstea – Duelul dintre Patricia Tig si Sorana Cirstea va avea loc luni dimineata de la ora 07:15 in cadrul primului tur de la Australian Open. Cele doua jucatoare se afla la prima intalnire directa in circuitul WTA. 

Patricia Tig

Locul 56 WTA in acest moment, Tig a incheiat anul 2020 excelent, cu rezultate foarte bune pe suprafata rosie. In sezonul precedent a castigat primul turneu WTA al cariereri, la Istanbul. In acest an, are o singura partida disputata, in compania Timeei Babos din Ungaria, la turneul Gippsland Trophy.

Patricia era eliminata in primul tur, in minimum de seturi 7-6/6-3. Avand in vedere faptul ca a fost primul meci din acest sezon, Tig s-a descurcat destul de bine, reusind sa converteasca 3/4 mingi de break. A fost destul de slaba la retur, insa aceasta returneaza mult mai bine serviciile pe zgura decat pe hard.

  • Ponturi tenis Simona Haelp vs Lizette Cabrera Austalian Open
    sursa foto: ntnews.com

Sorana Cirstea

De cealalta parte, Sorana a inceput anul foarte bine. S-a oprit in sferturi la Grampians Trophy, fiind eliminata de chinezoaica Li Ann in 2 seturi. Pana la acel meci, Cirstea a reusit sa treaca de Bencic si Kalashnikova.

Sorana confirma perioada buna inceputa la finalul sezonului trecut cand reusea sa castige turneul ITF de la Dubai. Daca din punct de vedere al jocului aceasta arata o imbunatatire, mental pare ca a ramas la fel. In ultima partida  a cerut arbitrului de scaun sa-l avertizeze pe antrenorul ei care, incerca permanent sa-i dea sfaturi.

Dupa acel “incident”, Sorana a inceput sa greseasca foarte multe mingi si a pierdut setul 2 categoric, 6-1.

Pronostic

In mod normal Sorana Cirstea este favorita in acest meci. Se simte mult mai bine decat Patricia pe aceasta suprafata si pare mai in forma. Ultimele tensiuni din tabara romancei aflata pe locul 72 WTA, ii dau o sansa in plus Patriciei. Chiar daca Sorana se va impune in acest meci, nu o vad sa o faca de o maniera categorica. Tig este capabila sa acopere handicap-ul de 4.5 game-uri si, de ce nu, sa profite de problemele de auto-controlare pe care Sorana le are in acest moment.

• Ponturi tenis Patricia Tig vs Sorana Cirstea : Tig + 4.5 game-uri handicap  -> cota 1.55