Ponturi tenis Peter Gojowczyk vs Richard Gasquet – Halle Open

Ponturi tenis Peter Gojowczyk vs Richard Gasquet

Ponturi tenis Peter Gojowczyk vs Richard Gasquet este un duel din cadrul openului de la Halle, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 13:00.

◘ Peter Gojowczyk

Este outsider in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, fiind totusi un jucator modest, fara realizari importante de-a lungul carierei. Acesta nu a castigat decat un singur titlu, la Moselle Open, in 2017. La turneele de mare slem are performante modeste, avand in vedere faptul ca niciodata nu a trecut de turul secund. Acesta are un parcurs foarte slab in acest an. La Australian Open a fost eliminat inca din primul tur, la fel si la openul francez recent incheiat. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca la opt din ultimele noua turnee la care a jucat, a pierdut din prima runda.

◘ Richard Gasquet

Este un jucator mai bun, fara dubii, cu realizari mai mari de-a lungul anilor si implicit mai experimentat, astfel ca agentiile de pariuri il vad ca favorit cert in aceasta disputa. Francezul a castigat 15 titluri, toate la turnee de 250 de puncte. A disputat si trei finale de Masters, pierzandu-le insa pe toate. In turneele de Grand Slam nu s-a descurcat rau, la Wimbledon si US Open jucand semifinale, in timp ce la Roland Garros a ajuns cel mai departe pana in sferturi. In acest an, a inceput sezonl din mai, fiind accidentat o buna perioada. A revenit direct pe zgura, unde nu a impresionat, fiind eliminat in turul secund la turneele de la Madrid si Lyon, dar si la Roland Garros, in timp ce la Roma a pierdut din prima runda. Vine dupa un parcurs destul de lung la Hertongenbosch, ajungand in semifinale, pierzand cu Thompson.

Dupa cum mentionam, Gasquet este mai bun, dar si mai experimentat, ce ne asteptam sa se vada astazi. Mizam pe faptul ca isi va confirma statutul de favorit si va obtine victoria.

• Ponturi tenis Peter Gojowczyk vs Richard Gasquet: Gasquet castiga -> cota 1.40

sursa foto: tennisworldusa.org