Ponturi tenis Petkovic vs Niculescu – Wimbledon

Ponturi tenis Petkovic vs Niculescu - Wimbledon

Ponturi tenis Petkovic vs Niculescu: primul tur al turneului de la Wimbledon vine cu duelul germano-roman, Andrea Petkovic vs Monica Niculescu.

Sursa foto: bucurestifm.ro

Andrea Petkovic

La cei 31 de ani ai sai, Andrea Petkovic a reusit ca in cei 13 ani de cand joaca la profesionisti sa obtina sase trofee. totusi, cea mai buna performanta a ei, a fost semifinala din 2014 de la Roland Garros. La Wimbledon a avut cele mai slabe performante dintre toate turneele de Grand Slam. In 2011, 2014 si 2015, aceasta a ajuns in turul al treilea, este maximum pe care a reusit sa-l atinga.

Nu pare capabila sa depaseasca acele performante, desi a inceput competitia pe iarba. A fost o prezenta timida la Mallorca, unde a iesit inca din primul tur. A continuat la fel si la Eastbourne, dar acolo a fost scoasa de Caroline Wozniacki, o sportiva cu real potential. In ambeel aceste meciuri a pierdut in minimum de seturi.

Monica Niculescu

Monica s-a pregatit intens pentru acest turneu si are mare nevoie sa inceapa cu bine. A jucat slab la Nottingham, primul turneu programat pe iarba, unde a iesit din primul tur. Totusi, a continuat sa joace la turneul Challenger de la Ilkley, reusind sa castige turneul dupa o finala cu Babos. A fost un meci disputat, care s-a disputat in urma cu o saptamana.

Totodata, Monica Niculescu revine la Wimbledon, turneul unde anul trecut era eliminata din primul tur. Spre deosebire de acel turneu, acum are un alt adversar mult mai accesibil. Daca atunci pierdea la Naomi Osaka, cea care avea sa devina numarul 1, acum este usor favorita la agentiile de pariuri.

Cele doua sportive s-au mai intalnit de-a lungul timpului, dar nu s-a intamplat pe iarba. Meciul din primul tur al Wimbledon 2019 este primul pe aceasta suprafata. Asa cum arata cele doua jucatoare in momentul de fata, cred ca Monica Niculescu este cu un pas in fata nemtoaicei. Sper sa pastreze nivelul jocului cel putin pentru meciul acesta, suficient cat la final sa castige.

Ponturi tenis Petkovic vs Niculescu: victorie Monica Niculescu, cota 1.87 la Unibet