Ponturi tenis Puig vs Pliskova – Wimbledon

Ponturi tenis Puig vs Pliskova - Wimbledon

Ponturi tenis Puig vs Pliskova: miercuri, in cel de-al doilea tur al turneului de la Wimbledon, Monica Puig urmeaza sa o intalneasca pe Karolina Pliskova. Ora de disputare a jocului este 15:00, ora Romaniei.

sursa foto: hindustimes

Monica Puig

Replica timidata oferita de Monica Puig in acest sezon competitional. De la inceputul anului si pana in prezent a fost o prezenta nesemnificativa in turneele importante. De asemenea, acolo a si fost mereu eliminata inca din primele tururi. La Australian Open a pierdut inca din primul duel, iar la Roland Garros, a iesit dupa cel de-al treilea meci.

Monica Puig ocupa locul 52 in clasamentul WTA, dar a reusit ca in primul meci de la Wimbledon 2019 sa iasa cu capul sus. Dupa mai bine de doua ore si jumatate de stat pe teren, aceasta a trecut cu 5-7, 6-4, 7-5, de catre slovaca Anna Schmiedlova (loc 87 WTA). A fost un duel in care serviciul ei nu a functionat asa cum poate se astepta.

Karolina Pliskova

Obisnuita sa joace la un nivel foarte ridicat, datorita caruia se afla si in varful tenisului mondial feminin. Jucatoare ceha se afla pe locul al treilea in clasamentul general, iar lucrul acesta s-a vazut cat se poate de clar si in turneul anterior Wimbledon 2019. Aceasta a reusit sa se impuna la Eastbourne, unde a facut acest lucru fara sa piarda vreun set. Printre jucatoarele intalnite acolo s-au numarat Kiki Bertens si Angie Kerber, sportive si ele de top.

La fel s-a intamplat si in primul meci jucat la al treilea Grand Slam al sezonului. Aceasta a trecut in doua seturi de modesta Lin Zhu, pe care a depasit-o cu 6-2, 7-6 (4). Cu toate astea, in ultimele trei editii ale Wimbledonului a ajuns cel mai sus in faza optimilor.

Cele doua sportive nu sunt deloc la prim lor intalnire, ci este episodul cu numarul 5. In jocurile precedente, Karolina Pliskova a reusit de fiecare data sa castige, de trei ori in minimum de seturi. Asa cum au jucat ambele in primul tur, sunt sanse sa apara mici scaderi din partea lor, dar nu atat de adanci, cat sa puna la indoiala succesul cehoaicei.

Ponturi tenis Puig vs Pliskova: scor corect 0-2, cota 1.43 la Unibet