Ponturi tenis Putintseva vs Osaka – Wimbledon

Ponturi tenis Putintseva vs Osaka - Wimbledon

Ponturi tenis Putintseva vs Osaka: in primul tur al turneului de la Wimbledon, Yulia Putintseva o intalneste pe Naomi Osaka, ora si data urmand sa fie anuntate ulterior.

sursa foto: wtatennis

Yulia Putintseva

Provenita din Kazahstan, Yulia Putintseva joaca un tenis mai bun pe suprafata dura, dar cu toate astea, rezultatele nu au intarziat sa apara si pe alte suprafete. Pe zgura a castigat Nurnberg, dar a fost eliminata din primul tur la French Open. Debutul pe iarba, in 2019, a avut loc la Birmingham, acolo unde a si reusit o victorie in fata niponei, insa, a parasit competitia in turul al treilea.

Yulia Putintseva a mai evoluat intr-un turneu, cel de la Eastbourne. A fost un turneu unde a ajuns in turul al doilea, dar cu noroc. Primul duel programat s-a incheiat inca din primul set, cand adversara ei s-a retras. In turul al doilea, cand a a intalnit un adversar pe masura, a fost elimnata de Kiki Bertens.

Naomi Osaka

Nipona a fost detronata din fruntea clasamentului, asta dupa ce a avut rezultate mai slabe in ultimul timp. Momentul cand a pierdut prima pozitie a fost in urma cu o saptamana, la Birmingham. Ea a fost eliminata in turul al doilea, chiar de catre Yulia Putintseva. Pe de alta parte, Naomi Osaka este recunoscuta pentru jocul bun si sigur pe care il face pe hard.

Iarba si restul suprafetelor nu sunt tocmai preferatele ei preferate, de aici si rezultatele mai slabe. Dovada ca, in urma cu un an, cand a evoluat la Wimbledon, a parasit competitia dupa cel de-al treilea meci. Era atunci invinsa de catre Angelique Kerber, dupa un meci care a durat aproximativ o ora.

Meciul jucat de cele doua jucatoare in urma cu zece zile nu a fost singurul care le-a adus fata in fata. Totusi, in ambele am avut victorii in minimum de seturi ale Yuliei Putintseva. Drept urmare, desi este favorita la agentiile de pariuri, nu urmeaza deloc un meci usor. Mai mult, astept din partea Yuliei sa joace la fel ca la Birmingham si daca pierde, sa nu o faca la diferenta mare.

Ponturi tenis Putintseva vs Osaka: Yulia Putintseva +5.5 game-uri, cota 1.40 la Betano