Ponturi tenis Riske vs Bencic – Wimbledon

Ponturi tenis Riske vs Bencic - Wimbledon

Ponturi tenis Riske vs Bencic: sambata, 6 iulie 2019, Alison Riske urmeaza sa o intalneasca pe Belinda Bencic, in saisprezecimile Wimbledon 2019.

Sursa foto: wimbledon

Alison Riske

De ani buni in circuitul profesionist, Alison Riske a implinit zece ani de cand joaca la cel mai inalt nivel. Sportiva originara din Statele Unite ale Americii are doua titluri in cariera. Totusi, cele mai bune performante la competitiile de Grand Slam au fost modeste. De exemplu, la Wimbledon a ajuns cel mai departe in faza saisprezecimilor. S-a intamplat asta acum, in 2019, cat si in 2013/14 si 2017.

A fost una dintre putinele jucatoare care au avut mult de tras pentru a ajunge pana in acest punct. Alison Riske a fost nevoita sa joace meciuri de trei seturi cu Vekic si Jorovic. Singura si-a complicat situatia, insa, in fata Donnei Vekic (22 WTA), s-a calificat dupa 3-6, 6-3, 7-5. In infruntarea cu Jorovic a jucat aproape trei ori, intr-un meci pe care l-a castigat cu 6-2, 6-7(3) si 9-7.

Belinda Bencic

Elvetianca nu a avut emotii in cele doua intalniri pe care Wimbledon 2019 I le-a programat. A trecut in doua seturi de jucatoarele Pavlyuchenkova si Kanepi. Daca in primul meci a castigat cu 6-2, 6-3, in cel de-al doilea a avut si mai putine emotii. Dupa o ora si unsprezece minute de la primul schimb, Belinda Bencic a dispus cu 6-3, 6-1, de estonianca Kaia Kanepi.

Pe de alta parte, a impresionat pe iarba, in acest sezon. Inainte de Wimbledon, ea a mai jucat la Eastbourne, de unde a iesit inca din turul al doilea si la Mallorca. Spun ca a impresionat pentru ca in Spania a ajuns in finala, unde a pierdut in decisiv. A facut asta eliminand-o si pe Angelique Kerber.

Un duel intre cele doua sportive pare sa fie castigat de Bencic. Alison Riske a gresit mult in cele doua meciuri pe care le-a disputat. Mai mult decat atat, ele reediteaza intalnirea din 2018 de la Wimbledon, cand elvetianca s-a impus in decisiv. De data aceasta astept un meci mult mai bun facut de aceasta si cu un serviciu mai bine plasat, sa castige in minimum de seturi.

Ponturi tenis Riske vs Bencic: victorie Belinda Bencic, cota 1.47 la Unibet