Ponturi tenis Robin Haase vs Milos Raonic – Wimbledon

Ponturi tenis Robin Haase vs Milos Raonic este un duel din cadrul turului secund de la Wimbledon, ce se va disputa astazi, nu inainte de 14:30.

◘ Robin Haase

Este un jucator experimentat, in varsta de 32 de ani, insa care nu are realizari importante de-a lungul carierei. Acesta a cucerit doar doua titluri pana acum, ambele la openul Austriei, in 2011 si 2012. La turneele de Grand Slam, cea mai buna performanta a sa este calificarea in turul al treilea, la Australian Open in 2011, dar si la Wimbledon, in acelasi an. In 2019 are un parcurs slab, avand in vedere faptul ca la majoritatea turneelor la care a luat parte a fost eliminat inca din primele doua tururi. La Wimbledon si-a inceput aventura cu Jozef Kovalik, cu care nu a avut emotii, castigand cu 0-3.

◘ Milos Raonic

Desi nu are titluri importante in palmares, canadianul este un jucator mai bun, cu realizari mai mari in cariera. Acesta a cucerit opt titluri, niciunul la un turneu Masters insa, acolo unde a jucat trei finale. De asemenea, acesta se poate lauda si cu o finala de mare slem, chiar la Wimbledon, in 2016, cand pierdea cu Andy Murray. Anul acesta a inceput destul de bine, tinand cont ca a jucat sferturi la Australian Open, jucand si semifinale la Indian Wells. A sarit peste sezonul de zgura, revenind pe iarba, la Stuttgart, pierzand cu Auger-Aliassime prin neprezentare. A participat si la turneul de la Londra, unde a pierdut cu Feliciano Lopez in sferturi. La Wimbledon, primul tur i l-a dat ca adversar pe indianul Gunneswaran, pe care l-a invins in minimum de seturi.

Raonic este un jucator foarte bun pe iarba, unde isi poate pune in valoare servele. Ne asteptam ca acesta sa domine intreg meciul si sa se impuna intr-o maniera clara. Asadar, mizam pe un succes in minimum de seturi al canadianului, la o cota foarte buna de 1.67.

• Ponturi tenis Robin Haase vs Milos Raonic: 0-3 Raonic -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com