Ponturi tenis Roger Federer vs David Goffin – Halle Open

Ponturi tenis Roger Federer vs David Goffin

Ponturi tenis Roger Federer vs David Goffin este o disputa ce conteaza pentru ultimul act al turneului de la Halle, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 14:00.

◘ Roger Federer

Este cel mai mare jucator al tuturor timpurilor, palmaresul acestuia fiind unul de-a dreptul fabulos. A castigat 101 titluri, 20 dintre ele in turnee de Grand Slam. In acest an nu a inceput grozav, avand in vedere faptul ca a fost eliminat de la Australian Open inca din runda a patra, pierzand cu grecul Stefanos Tsitsipas. Pentru elvetian au urmat apoi trei finale consecutive. S-a impus la Dubai si Miami, invingandu-i pe Tsitsipas si Isner, pierzand insa la Indiand Wells cu Thiem. Pe zgura, Federer nu a impresionat la Madrid si Roma, fiind eliminat de fiecare data in turul trei. A impresionat insa la Roland Garros, acolo unde nu mai jucase de trei ani, ajungand in penultimul act, pierzand insa cu Nadal. De la acel duel, numarul 3 mondial a jucat patru partide pe iarba, toate la Halle. A trecut pe rand de Millman, Tsonga, Bautista Agut si Herbert, ajungand in finala, fiind aproape de al zecelea titlu aici.

◘ David Goffin

Este un jucator interesant, insa mult sub nivelul lui Roger Federer. Belgianul detine doar patru titluri, niciunul cucerit insa la turnee importante. In turneele de mare slem nu a depasit niciodata faza sferturilor. A impresionat insa la Turneul Campionilor, in 2017, cand ajungea in finala, pierzand insa cu Dimitrov. In acest an a participat la multiple turnee, la care nu a impresionat insa, la majoritatea fiind eliminat in primele trei tururi. Spre deosebire de adversarul sau, Goffin are un turneu in plus pe iarba, jucand la Hertongenbosch. Acolo a ajuns pana in turul trei, pierzand cu Mannarino. La Halle a de Pella, Albot, Zverev si Berrettini, cu care a pierdut doua seturi.

Federer este un jucator mai bun din toate punctele de vedere, fiind favorit cert in aceasta disputa. Ne asteptam sa se impuna intr-o maniera clara, mai ales ca joaca pe suprafata sa preferata. Asadar, mizam pe un succes al elvetianului fara set pierdut.

• Ponturi tenis Roger Federer vs David Goffin: 2-0 Federer -> cota 1.50

sursa foto: mirror.co.uk