Ponturi tenis Roger Federer vs John Millman – Halle Open

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer

Ponturi tenis Roger Federer vs John Millman este un duel ce il are in prim plan pe favoritul numarul 1 de la acest turneu, ce se va disputa astazi, nu inainte de ora 18:30.

◘ Roger Federer

Este vazut de multi ca fiind cel mai mare jucator din istoria tenisului, avand ce-i drept o cariera de-a dreptul fabuloasa. Acesta a castigat nu mai putin de 101 titluri, 20 dintre ele in turnee de Grand Slam. In acest an, elvetianul a inceput cu un parcurs slab la Australian Open, fiind eliminat in turul patru de Tsitsipas. A impresionat insa apoi, jucand trei finale consecutive, la Dubai, Miami si Indian Wells, castigandu-le pe primele doua. Pe zgura, la Roland Garros, numarul 3 mondial a avut un parcurs neasteptat de bun. A ajuns pana in faza semifinalelor, pierzand insa cu Nadal, “regele zgurii”, cel care a castigat si turneul. Pentru Roger Federer acesta va fi primul meci pe iarba in 2019.

◘ John Millman

Este mult sub nivelul lui Federer, atat ca valoare, cat si ca experienta, astfel ca bookmakerii il dau ca outsider. Australianul nu a castigat niciun titlu ca profesionist, jucand o singura finala, la Budapesta, in 2018. Cea mai buna performanta a sa este calificarea in sferturile US Open, in 2018, cand in optimi trecea chiar de Roger Federer. In acest an are un parcurs slab, fiind eliminat devreme la majoritatea turneelor la care a luat parte. Spre deosebire de adversarul sau, are deja un meci pe iarba, la Stuttgart, unde a pierdut cu Dustin Brown.

Federer este mult peste adversarul sau, iar in mod normal ar trebui sa se impuna intr-o maniera clara. Anticipam un meci in care elvetianul va “defila”, de aceea mizam pe faptul ca nu vom avea niciun tie-break.

• Ponturi tenis Roger Federer vs John Millman: nu va fi tie-break in meci -> cota 1.62

sursa foto: skysports.com