Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Gonzalez/Zeballos – Wimbledon

Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Gonzalez/Zeballos

Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Gonzalez/Zeballos: luni, 8 iulie 2019, nu inainte de ora 13:00, perechea Jean Julien-Rojer/Horia Tecau, va juca cu argentinienii Maximo Gonzalez si Horacio Zeballos. Meciul are loc in optimile Wimbledon. Cine castiga acest meci va juca cu perechea invingatoare din meciul Jebavy/Oswald – Cabal/Farah.

Sursa foto: tvr

Jean-Julien Rojer & Horia Tecau

Campioni la Wimbledon cu cati ani in urma, Horia Tecau si partenerul sau sunt favoriti numarul 5 la castigarea editiei din 2019. Pana in acest punct s-au descurcat foarte bine, in cele doua meciuri care s-au disputat, nu au pierdut set. Drept urmare, acestia au dispus cu 3-0 de perechile Cecchinato/Seppi & Martin/Nys.

Este de bun augur ca au profitat mereu de faptul ca au fost favoriti. Moralul este foarte bun si cu atat mai mult ca reprezinta o echipa bine inchegata. Totodata, au stiu sa faca break atunci cand au avut mai mare nevoie, nici macar un set jucat pana acum nu a intrat in prelungiri.

Parcurs Jean-Julien Rojer/Horia Tecau la Wimbledon 2019

  • Rojer/Tecau – Martin/Nys 6-1, 6-4, 6-4
  • Rojer/Tecau – Cecchinato/Seppi 6-4, 6-3, 6-1

Maximo Gonzalez & Horacio Zeballos

Desi provin dintr-o tara unde zgura este la putere, cei doi argentinieni au dispus la zero de perechile pe care le-au intalnit. Mereu favoriti la agentiile de pariuri, Maximo Gonzalez si Horacio Zeballos pot spune ca au avut si ceva inspiratie. In fiecare dintre aceste doua intalniri, au ajuns intr-un set la tie-break.

Totodata, prestatia acestora a fost una buna inaintea Wimbledon. Gonzalez/Zeballos au venit la Grand Slam-ul din capitala Angliei dupa ce au disputat finala la Eastbourne, unde au pierdut in fata perechii Cabal/Farah. Ar putea reedita acel joc, daca vor castiga in acest meci.

Parcurs Gonzalez/Zeballos la Wimbledon 2019

  • Carreno-Busta/Lopez – Gonzalez/Zeballos 5-7, 6-7(3), 3-6
  • Elrich/Sitak – Gonzalez/Zeballos 5-7, 6-7(5), 3-6

Ambele echipe au jucat la un nivel destul de bun, faptul ca nu au pierdut set spune destul de multe. Chiar daca sunt outsideri, cei doi argentinieni vin dupa finala de la Eastbourne. De asemenea, sunt angrenate in meci echipele favorite 5 si 9. Totusi, am sa aleg victoria lui Rojer si a compatriotului nostru, pentru ca au mult mai multe meciuri impreuna. S-au sudat legaturile, am vazut asta si in meciul din turul anterior.

Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Gonzalez/Zeballos: victorie Rojer/Tecau, cota 1.46 la Unibet