Ponturi tenis Ruse vs Georges – Wimbledon

Ponturi tenis Ruse vs Georges - Wimbledon

Ponturi tenis Ruse vs Georges: marti, 02/07/2019, nu inainte de ora 13:00, Gabriela Ruse o intalneste pe Julia Goerges, in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Sursa foto: gsp.ro

Gabriela Ruse

Semifinalista la Nottingham, turneul anterior celui de la Wimbledon pentru ea, Gabriela Ruse a continuat sa joace bine. Faptul ca se afla pe locul 177 WTA, sigur conteaza la turneele importante, pentru ca o obliga sa joace calificari. Asta a si facut pentru a intra pe tabloul principal al turneului Wimbledon 2019.

Gabriela Ruse a mers bine in cele trei confruntari programate in calificari. Printre jucatoarele pe care le-a eliminat, se numara si Bara Irina, o alta sportiva din Romania. Cele doua s-au intalnit in semifinalele calificarilor, pentru ca in finala, sa treaca de poloneza Ktarzyna Kawa (217). 7-5,  6-1, acesta a fost scorul meciului care a adus-o pe tabloul principal.

Julia Goerges

Julia Goerges a participat la un singur turneu disputat pe iarba, in acest an. A fost cel anterior celui de la Wimbledon, acolo unde a reusit sa atinga finala. Nu a putut rezista australiancei Asleigh Barty, in fata careia a cedat cu 3-6, 5-7, dupa o ora si jumatate de stat pe teren.

Desi se afla pe locul 18 in clasamentul mondial, nemtoaica nu a reusit sa joace deloc la un nivel bun, la turneele de Grand Slam din 2019. A fost eliminata inca din primul tur de la Australian si French Open. De asemenea, turneul de la Auckland, jucat pe suprafata dura, la inceputul anului, a fost singurul castigat de ea in acest an. Pe de alta parte, Julia Goerges este semifinalista din 2018 a turneului de la Wimbledon. Era atunci invinsa de Serena Williams, cu 6-2, 6-4.

E normal ca jucatoare din Romania sa fie cea care pleaca cu sansa a doua. Totusi, un duel cu Julia Goerges din acest moment nu pare tocmai unul usor, avand in vedere ca vine dupa o semifinala. In contextul in care ambele au dat un randament bun la ultimul turneu si Gabriela Ruse a jucat si calificari, e posibil sa fie un meci strans. Si in acest context voi miza pe un meci cu cel putin 19 game-uri disputate.

Ponturi tenis Ruse vs Georges: peste 18.5 game-uri, cota 1.46 la Unibet