Ponturi tenis Sabalenka vs Anisimova – Roland Garros

Ponturi tenis Sabalenka vs Anisimova

Ponturi tenis Sabalenka vs Anisimova: joi, 30/05/2019, in turul secund al competitiei de la Roland Garros, Aryna Sabalenka o va infrunta pe Amanda Anisimova.

Sursa foto: eurosport.com

Aryna Sabalenka

O reprezentanta de seama a acesti noi generatii, Aryna Sabalenka ocupa locul 11 in clasamentul WTA. Bielorusa a reusit in 2019 sa aiba cele mai bune prestatii de la Australian Open si Roland Garros. In ambele a ajuns pana in turul al doilea. Turneul de la Paris este in plina desfasurare si poate sa-si imbunatateasca performanta.

A reusit in primul meci sa invinga o fosta jucatoare de top 10. Aryna Sabalenka vs Domnika Cibulkova a fost 7-5, 6-1, dupa o ora si 35 de minute de joc. Bielorusa si-a complicat singura meciul, avand in vedere ca a terminat cu opt duble greseli.

Amanda Anisimova

La cei 17 ani ai sai, Amanda Anisimova a impresionat in 2019. La Australian Open a ajuns pana in turul IV, aceasta fiind cea mai buna performanta din cadrul turneelor de Grand Slam. Urmeaza Rolland Garros, unde se bucura de aceasta participare. Pe locul 51 in lume, a reusit in primul meci sa treaca de o benefiara de wild card, Harmony Tan.

Dupa nici macar o ora de stat pe teren, Amanda Anisimova a dispus in doua seturi de adversara ei, 6-3 si 6-1. Intr-un singur game si-a pierdut serviciul, acela fiind singurul cand a oferit adversarului posibilitatea sa faca break.

Este al doilea lor duel direct dupa cel de la Australian Open, cand Anisimova s-a impus. Se schima suprafata, dar acest lucru nu cred ca schimba cu mult lucrurile dintre ele. Au servit bine si in primul meci, insa, Sabalenka a gresit mult la serviciu si acest lucru s-ar putea sa o coste acum. Pe de alta parte, bielorusa returneaza bine, acest lucru ar putea face sa fie un meci spectaculos, cu cel putin trei seturi.

Ponturi tenis Sabalenka vs Anisimova: peste 19.5 game-uri, cota 1.47 la Betano