Ponturi tenis Sam Querrey vs Tennys Sandgren – Wimbledon

Ponturi tenis Sam Querrey vs Tennys Sandgren

Ponturi tenis Sam Querrey vs Tennys Sandgren este un duel 100% american, din cadrul optimilor de la Wimbledon, urmand sa se dispute luni, nu inainte de ora 14:30.

◘ Sam Querrey

Este favorit cert in aceasta disputa, asa cum il dau si bookmakerii, fiind un jucator mai bun. Acesta a cucerit zece titluri in cariera, majoritatea in turnee de 250 de puncte. In materie de Grand Slam, cea mai buna performanta a venit aici, la Wimbledon, in 2017, cand ajungea in penultimul act al turneului, unde era eliminat de Marin Cilic. La editia din acest an se descurca de minune, ajungand destul de lejer in optimi. In primul tur a reusit o victorie importanta contra lui Dominic Thiem, finalist la Roland Garros. S-a impus cu 3-1, urmand apoi victorii in minimum de seturi cu Rublev si Millman.

◘ Tennys Sandgren

Nu se poate compara cu adversarul sau, cel putin din punct de vedere al performantelor. Acesta nu a castigat decat un singur titlu in cariera, chiar in acest an, la Auckland. In turneele de mare slem nu a impresionat, cu o singura exceptie, in 2018, la Australian Open, cand atingea sferturile. La Wimbledon, in acest an este la cea mai buna performanta, ajungand in premiera in optimi. Acesta a trecut de Yasutaka Uchiyama in primul tur, castigand cu 3-1, dupa ce a pierdut primul set. S-a impus apoi cu 3-2 in fata lui Gilles Simon, pentru ca in turul trei sa il invinga pe Fabio Fognini cu 3-0.

Sandgren a aratat bine la acest turneu, insa acelasi lucru putem spune si despre Querrey. Acesta are insa un plus de valoare, dar si de experienta, asa ca ne asteptam sa straluceasca. Mizam pe faptul ca isi va confirma statutul de favorit si se va impune in maniera categorica. Asadar, pronosticul nostru consta intr-o victorie a lui Querrey la o diferenta de minim doua seturi.

• Ponturi tenis Sam Querrey vs Tennys Sandgren: handicap Querrey (-1,5 seturi) -> cota 1.40

sursa foto: skysports.com