Ponturi tenis Sharapova vs Parmentier – Wimbledon

Ponturi tenis Sharapova vs Parmentier – Wimbledon

Ponturi tenis Sharapova vs Parmentier: primul tur al turneului de la Wimbledon aduce un duel intre Maria Sharapova si Pauline Parmentier. Ora si data se vor anunta ulterior, urmand sa revenim cu un update.

sursa foto: irishtimes

Maria Sharapova

Favorita agentiilor de pariuri pentru acest duel, Maria Sharapova este o fosta jucatoare de top a tenisului feminin. Dar este departe de jocul pe care il propunea in urma cu cativa ani, cand reusea sa castige turneu dupa turneu. De asemenea, in ultimele cinci luni, aceasta a luat parte la un singur turneu, cel de la Mallorca. Nu a oferit un joc foarte bun, asa ca, a pierdut in turul al doilea, invinsa fiind de Angelique Kerber.

Mai mult preocupata de afaceri si de contractele de imagine pe care le are, Masha a cazut pe locul 80 in clasamentul WTA. Revine la Wimbledon, acolo unde, in 2018 a fost invinsa inca din primul tur. Atunci pierdea in fata unei rusoaice, Diatchenko.

Pauline Parmentier

Frantuzoaica Pauline Parmentier se pregateste de retragere, a ajuns la 33 de ani si a anuntat intr-un interviu la inceputul anului ca nu mai are de gand sa joace mult. Totusi, pana atunci mai joaca la competitii majore, unde spera sa faca o figura frumoasa. A inceput aventura pe iarba cu un esec, la turneul ITF de la Ilkley.

Nu a fost ultimul sau turneu pe iarba, pentru ca in urma cu o saptamana a evoluat la Eastbourne. Desi a pierdut in calificari a intrat pe tabloul principal, unde a ajuns pana in turul al doilea. A pierdut in decisivul meciului cu Polona Hercog. In 2018, Parmentier a parasit Wimbledon tot dupa primul meci disputat, atunci ceda in fata americancei Townsend.

Este greu de spus daca Maria Sharapova o sa joace la un nivel inalt sau este preocupata de orice altceva in afara de tenis. Pe de alta parte, Pauline Parmentier a avut o replica buna pe iarba, in ultimele trei meciuri a jucat set decisiv. In acest sens, astept un nou joc in care rusoaica si adversara ei sa greseasca destul de mult.

Ponturi tenis Sharapova vs Parmentier: peste 19.5 game-uri, cota 1.53 la Unibet