Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Dan Evans – Queen’s Open

Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Dan Evans este o partida ce conteaza pentru saisprezecimile turneului de la Queen’s, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 14:00.

◘ Stan Wawrinka

Este unul dintre cei mai importanti jucatori activi din circuitul ATP, ce in aceasta infruntare este vazut ca favorit de casele de pariuri, fiind ce-i drept mai bun. Elvetianul a castigat 16 titluri in intreaga sa cariera, trei dintre ele la turneele de Grand Slam. S-a impus la Australian Open in 2014, la Roland Garros in 2015, triumfand si la US Open in 2016. Inceputul de an a fost unul slab pentru Wawrinka, fiind eliminat devreme de la Australian Open, dar si de la turneul de la Sofia. A urmat apoi un parcurs lung la Rotterdam, jucand finala, pierzand insa cu Monfils. Vine dupa un Roland Garros bun, ajungand pana in sferturi, unde a fost invins de Federer. De atunci nu a mai jucat niciun meci, asa ca isi va face debutul pe iarba in 2019.

◘ Dan Evans

Este un jucator net inferior adversarului sau, ca valoare, experienta, dar si palmares. Acesta nu a castigat niciun titlu in intreaga sa cariera de profesionist. La turneele de mare slem, cea mai importanta performanta a sa este calificarea in turul patru de la Australian Open, realizata in 2017. Britanicul a jucat deja la doua turnee pe iarba, ambele fiind insa Challenger-uri, acolo unde adversarii sunt accesibili. S-a impus atat la Surbiton, trecand de Troicki in finala, castigand si ultimul act cu Donskoy la Nottingham.

Stan Wawrinka este fara indoiala un jucator mai bun, de la care avem mari asteptari atat in aceasta disputa, cat si de-a lungul turneului. Ne asteptam ca in aceasta partida sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna. Elvetianul are si avantajul infruntarilor directe, fiind neinvins in fata lui Evans.

• Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Dan Evans: victorie Wawrinka -> cota 1.73

sursa foto: skysports.com