Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Reilly Opelka – Wimbledon

Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Reilly Opelka

Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Reilly Opelka este un meci din cadrul turneului de la Wimbledon, ce conteaza pentru turul secund, urmand sa se joace astazi, nu mai devreme de ora 13:00.

◘ Stan Wawrinka

Este unul dintre cei mai importanti jucatori activi din circuitul ATP. Elvetianul are in palmares 16 titluri, trei dintre acestea venind in turnee de Grand Slam. S-a impus la Australian Open, Roland Garros si US Open, insa la Wimbledon nu a trecut niciodata de sferturi. In acest an a jucat o singura finala, la Rotterdam, pierduta in sa in fata lui Gael Monfils. La openul francez a avut un parcurs bun, ajungand pana in sferturi, pierzand cu Federer, pe care l-a chinuit serios. La Wimbledon, in primul tur, Wawrinka l-a intalnit pe Ruben Bemelmans, pe care l-a invins fara emotii. A castigat cu 3-0, in doar o ora si jumatate de joc.

◘ Reilly Opelka

Este un jucator mai tanar, lipsit de experienta, care porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare. Americanul are un singur titlu in palmares, cucerit in acest an, la New York. In turneele de mare slem, nu are performante grozave, la US Open si Roland Garros nereusind sa treaca de calificari, in timp ce la Australian Open si Wimbledon se poate lauda cu calificarea in turul secund. In primul tur de la aceasta editie de Wimbledon a dat piept cu Cedrik-Marcel Stebe, pe care l-a invins in minimum de seturi. Odata cu acest succes a intrerupt si o serie de patru infrangeri consecutive.

Wawrinka este un jucator mai bun din toate punctele de vedere, pornind de la valoare, terminand cu experienta. Ne asteptam ca acesta sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna intr-o maniera categorica, la o diferenta de minim doua seturi.

• Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Reilly Opelka: handicap Wawrinka (-1,5 seturi) -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com