Ponturi tenis Stefanos Tsitsipas vs Kyle Edmund – Queen’s Open

Ponturi tenis Jan-Lennard Struff vs Stefanos Tsitsipas

Ponturi tenis Stefanos Tsitsipas vs Kyle Edmund este o confruntare din saisprezecimile de la Queens, care se va juca astazi, nu mai devreme de 17:00.

◘ Stefanos Tsitsipas

Este unul dintre cei mai promitatori jucatori din circuitul ATP, care la 20 de ani deja este un nume important in tenisul masculin. Grecul are trei titluri in palmares, toate la turnee de 250 de puncte. Acesta a jucat de asemenea doua finale si la turnee de Masters, la openul canadian, dar si la Madrid. 2019 este fara indoiala cel mai bun an al sau, avand in vedere faptul ca a realizat cea mai importanta performanta intr-un turneu de mare slem, ajungand in semifinalele openului australian. La Roland Garros, recent incheiat, nu a impresionat insa, ajungand doar pana in turul patru. In acest an a jucat patru finale, castigand doua dintre ele, la Marseille si Estoril. Are deja un meci pe iarba, unul slab insa, pierzand cu Jarry la Hertongenbosch.

◘ Kyle Edmund

Este outsider in aceasta confruntare, asa cum era si normal, urmand totusi sa dea piept cu un adversar mai bun. Britanicul in varsta de 24 de ani, a castigat doar un singur titlu in cariera. S-a impus la Antwerp in 2019, cand il invingea pe Monfils. Ca si adversarul sau, cea mai buna performanta a sa in turneele de mare slem a fost realizata la Australian Open, in 2018, ajungand in semifinale. In acest an nu a stralucit deloc, fiind eliminat devreme de la majoritatea turneelor la care a luat parte. De la Roland Garros, unde a jucat doar doua meciuri, fiind nevoit sa se retraga, nu a mai evoluat.

Tsitsipas este un jucator mai bun, cu mai multe meciuri in picioare, care deja si-a inceput aventura pe iarba. Ne asteptam ca aceste elemente sa conteze in aceasta disputa, asa ca pariem in consecinta. Mizam pe faptul ca grecul va incepe in forta, de aceea pariem pe faptul ca va castiga primul set.

• Ponturi tenis Stefanos Tsitsipas vs Kyle Edmund: Tsitsipas castiga primul set -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com