Ponturi tenis Stephens vs Bacsinszky – Wimbledon

Ponturi tenis Stephens vs Bacsinszky - Wimbledon

Ponturi tenis Stephens vs Bacsinszky: marti, 2 iulie, nu inainte de ora 13:00, Sloane Stephens o intalneste pe Timea Bacsinszky, in primul tur al Wimbledon 2019.

Sursa foto: skysports.com

Sloane Stephens

Sloane Stephens este pe locul 9 in topul favoritelor si al clasamentului mondial. Favorita la agentiile de pariuri pentru acest prim duel de la Wimbledon 2019, americanca are nevoie de un joc foarte bun. In singurul meci pe care ea l-a jucat pe iarba, in acest an, a fost invinsa de Jelena Ostapenko. Se intampla in urma cu o saptamana, in chiar primul tur al turneului de la Eastbourne.

Desi prefera mai mult hard-ul, care este suprafata favorita a americanilor, s-a descurcat bine si la zgua. A ajuns in sferturile de finala ale editiei din acest an a Roland Garros. Pe de alta parte, Wimbledon nu este Grand Slam-ul ei preferat si asta se vede din rezultatele editiilor precedente. In 2017 a eliminata inca din primul tur, la fel cum s-a intamplat si in urma cu un an.

Timea Bacsinszky

Nici elvetianca nu a reusit sa joace la un nivel foarte ridicat la primul si singurul ei turneu pe iarba. Nu a reusit sa intre pe tabloul principal la Eastbourne, invinsa fiind de Golubic, inca din calificari. A fost un meci transat in doua seturi, care confirma problemele pe care Timea Bacsinszky le are. Este pe locul 93 WTA, un loc meritat pentru jucatoarea care a ratat intrarea pe tabloul principal al French Open.

In ceea ce priveste Grand Slam-ul londonez, Timea Bacsinszky nu se poate lauda cu evolutii foarte bune in ultimii ani. Daca in 2018 a fost absenta, in anii precedenti nu a reusit sa urce mai mult de un tur 4. De altfel, cea mai buna prestatie a ei a avut loc in 2015, cand a atins sferturile de finala.

Duelul dintre cele doua jucatoare o sa fie al treilea din cariera lor. De fiecare data, Sloane Stephens a reusit sa castige in minimum de seturi. Poate ca nu au stralucit la primul si singurul lor turneu jucat pe iarba, in 2019, dar Sloane are ruperi de ritm. Uneori returneaza decisiv si tocmai cu acestea poate decide jocul. Drept urmare, cred ca americanca o sa aiba un meci mai usor decat o arata cotele si o sa castige in doua seturi.

Ponturi tenis Stephens vs Bacsinszky: Sloane Stephens castiga primul set, cota 1.41 la Betano