Ponturi tenis Stephens vs Hercog – Roland Garros

Ponturi tenis Stephens vs Hercog

Ponturi tenis Stephens vs Hercog: vineri este o noua zi de tenis, nu inainte de ora 15:30, se joaca Sloane Stephens vs Polona Hercog, meci din turul al treilea.

Sloane Stephens

Castigatoare de US Open in 2017, Sloane Stephens are de aparat ceva puncte si la Roland Garros 2019. In urma cu un an, ea jucata finala aici, pierduta in fata Simonei Halep, dupa un meci epuizant. Pusa pe fapte mari si pe zgura, aceasta a reusit la turneul anterior, Madrid, sa ajunga pana in semifinale.

Forma buna aratat acolo a reusit sa o afiseze si la Roland Garros. In fata a doua sportive accesibile din toate punctele de vedere, americanca a reusit sa castige in doua seturi. Pe 7 in lume, aceasta a jucat tie-break in primul tur, in fata niponei Misaki Doi, 6-3, 7-6 (4) fiind scorul final. Acelasi lucru l-a facut si in meciul din turul al doilea. Pusa in fata unei iberice, Soribes Tormo, s-a impus cu 6-1, 7-6 (3).

Polona Hercog

De cealalta parte a fileului, Polona Hercog a avut o multime de meciuri pe zgura, in sezonul acesta. La chiar primul ei tureu pe aceasta suprafata, a reusit sa castige trofeul. S-a intamplat la Lugano, in urma cu o luna si jumatate. Au mai urmat turnee, unde a ajuns cel putin pana in turul al doilea.

Se intampla din nou acest lucru si la al doilea Mare Slem al calendarului WTA. Calificarea ei in acest act a venit dupa doua intalniri decise in decisiv. Intai a trecut in primul tur de Sasnovich, cu scorul 4-6, 6-2, 8-6, pentru ca apoi sa o invinga pe alta americanca, Jennifer Broady. In fata acesteia a reusit sa rateze chiar si doua mingi de meci, in setul al doilea. S-a chinuit ceva si in actul al treilea, pentru ca, intr-un final, sa castige cu 6-3, 6-7 (8), 6-4.

Sloane Stephens a aratat foarte bine in primul set. In ambele victorii obtinute aici, la Roland Garros 2019, nu si-a pierdut serviciul in primul act. Cele doua sportive s-au mai intalnit de trei ori pana acum si de fiecare data Sloane Stephens s-a impus in doua seturi. Unul dintre meciuri a avut loc la inceputul lunii, la turneul de la Madrid. Americanca a aratat multa stapanire pe sine in primul set, pana acum nu si-a pierdut serviciul.

Ponturi tenis Stephens vs Hercog: Sloane Stephens castiga primul set si meciul, cota 1.44 la Betano