Ponturi tenis Steve Darcis vs Roberto Bautista-Agut – Wimbledon

Ponturi tenis Roberto Bautista Agut - Matteo Berrettini
Ponturi tenis : Bautista Agut vs Berrettini - 08/07/2020 - Meci echilibrat intre cei 2

Ponturi tenis Steve Darcis vs Roberto Bautista-Agut este o confruntare din cadrul rundei a doua de la Wimbledon, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 15:00.

◘ Steve Darcis

Este unul dintre cei mai in varsta jucatori prezenti la aceasta editie de Wimbledon, care in aceasta infruntare este vazut ca “victima” de agentiile de pariuri. Belgianul, ajuns la 35 de ani, nu are in palmares decat doua titluri, in timp ce la turneele de mare slem are performante modeste, avand in vedere faptul ca niciodata nu a reusit sa treaca de turul al treilea. In acest an, a jucat in mare parte la turnee Challenger, unde nu a stralucit. Pe iarba, a inceput cu turneul de la Antalya, unde in calificari i-a invins pe Agabigun si Gomez Herrera. A pierdut insa in saisprezecimile competitiei cu Bradley Klahn. La Wimbledon a inceput in forta, in primul tur trecand de Mischa Zverev, castigand cu 3-0.

◘ Roberto Bautista-Agut

Este fara indoiala un jucator mai valoros, cu realizari mult mai importante de-a lungul carierei. Detinator a noua titluri, ibericul se poate lauda cu un sfert de finala intr-un turneu de mare slem, de altfel si singurul, bifat la ultima editie de Australian Open. La Wimbledon a ajuns de doua ori in turul patru, in 2015 si 2017. In acest an, pe iarba, a inceput cu turneul de la Halle, unde a ajuns pana in sferturi, pierzand insa cu Federer, cel care avea sa castige titlul. In primul tur de la Wimbledon l-a infruntat pe neamtul Peter Gojowczyk, cu care nu a pierdut set.

Diferenta dintre cei doi este clara, Bautista-Agut fiind un jucator mult mai bun, cu pretentii mai mari. Acesta este favorit cert la casele de pariuri, iar noi ne asteptam sa demonstreze acest lucru si in teren. Asadar, mizam pe o victorie scurta a ibericului, in minimum de seturi.

• Ponturi tenis Steve Darcis vs Roberto Bautista-Agut: 0-3 Bautista-Agut -> cota 1.40

sursa foto: skysports.com