Ponturi tenis Steve Johnson vs Alex de Minaur – Wimbledon

Ponturi tenis Steve Johnson vs Alex de Minaur

Ponturi tenis Steve Johnson vs Alex de Minaur este un duel din cadrul rundei a doua de la Wimbledon, ce se va juca joi, nu inainte de ora 13:00.

◘ Steve Johnson

Este outsider in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand sa infrunte un adversar mai bun. Acesta puncteaza la capitolul experienta insa, fiind mai in varsta, ajungand la 29 de ani. Americanul detine patru titluri, toate castigate la turnee de 250 de puncte. In turneele de mare slem nu a stralucit vreodata, cea mai buna performanta a sa venind chiar aici, la Wimbledon, ajungand in turul patru, in 2016. La editia din acest an, a inceput cum nu se putea mai bine, invingandu-l pe Albert Ramos Vinolas. S-a impus in minimum de seturi, in aproximativ doua ore de joc.

◘ Alex de Minaur

Este unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din circuitul ATP, de la care se asteapta multe in anii ce vor veni. Australianul in varsta de doar 20 de ani are in palmares un singur titlu, castigat chiar in acest an, la Sydney. In turneele de mare slem nu a depasit niciodata turul al treilea, urmand sa aiba o misiune grea si la acest turneu, tinand cont ca cel mai probabil ar putea da piept cu Kei Nishikori in turul urmator. In prima runda adversar i-a fost Marco Cecchinato, cu care nu a avut probleme. La randul sau s-a impus cu 3-0, stand pe teren putin peste doua ore.

Steve Johnson este un jucator cu un plus de experienta, insa De Minaur practica un tenis mai bun. Ne asteptam ca australianul sa isi confirme valoarea in aceasta infruntare si sa demonstreze ca este favorit. Asadar, recomandam un pariu pe victoria sa, intr-o cota foarte buna de 1.67.

• Ponturi tenis Steve Johnson vs Alex de Minaur: De Minaur castiga -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com