Ponturi tenis Strycova vs Konta – Wimbledon 2019

Ponturi tenis Strycova vs Konta

Ponturi tenis Strycova vs Konta: marti, 9 iulie 2019, nu inainte de ora 16:30, Barbora Strycova si Johanna Konta se vor duela in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de al Wimbledon.

Sursa foto: eurosport.com

Barbora Strycova

Se egaleaza recorduri la Wimbledon si Barbora Strycova este una dintre jucatoarele care fac asta. In 2019 si-a egalat cea mai buna prestatie pe care a avut-o in cadrul Grand Slam-ului londonez. A mai reusit sa se califice in sferturile de finala si in urma cu cinci ani. De altfel, este si cea mai avansata faza in care sportiva de 33 de ani a ajuns la un asemenea turneu.

Cu atat mai mult cand a reusit sa faca un joc la fel de bun, desi a fost nevoita sa stea trei seturi pe teren. Dupa ce a trecut relativ lejer de Kiki Bertens, in optimi a venit randul sa o elimine pe Elise Mertens. Condusa la seturi dupa primul act, Barbora Strycova a reusit sa revina, castigand intr-un final cu 4-6, 7-5, 6-2. A fost si singurul meci unde sportiva din Cehia a pierdut set, la acest turneu.

Johanna Konta

Jucand in fata publicului pe care il reprezinta, Johanna Konta este la un pas de a-si egala cea mai buna prestatie la un Grand Slam. In 2017, ea ajungea in semifinale, ceea ce, este pe cale sa faca si acum. A fost pentru a doua oara consecutiv cand a trebuit sa joace set decisiv pentru a se califica.

Johanna Konta si Petra Kvitova au oferit un meci frumos, care s-a decis dupa doua ore si 24 de minute de stat pe teren. Dupa ce a pierdut primul set in fata locului 6 WTA, britanica a reusit sa revina si s-a impus cu 4-6, 6-2, 6-4. In doar doua game-uri si-a pierdut serviciul, prima oara in primul set. A fost greseala care a facut diferenta si i-a permis adversarei sa castige setul.

S-au mai intalnit o singura data pana in acest moment, in 2017, pe hard-ul de la Tokyo, cand Strycova castiga in doua seturi. De data aceasta este cea mai buna oportunitate pentru ca Johanna Konta sa egaleze la numarul de victorii directe. Jocul ei din meciul cu Kvitova a certificat ca isi merita statutul de favorita. A jucat foarte bine, chiar daca adversara ei a suferit o cadere, ea a ramas la acelasi nivel cu serviciul.

Ponturi tenis Strycova vs Konta: Johanna Konta castiga, cota 1.40 la Unibet