Ponturi tenis Svitolina vs Gasparyan – Wimbledon

Ponturi tenis Svitolina vs Gasparyan – Wimbledon

Ponturi tenis Svitolina vs Gasparyan: turul al doilea al turneului de la Wimbledon, propune miercuri duelul dintre Elina Svitolina si Margarita Gasparyan. Nu inainte de ora 13:00 are loc aceasta intalnire.

sursa foto: zimbio

Elina Svitolina

Jucatoare de top 10 de mult timp, Elina Svitolina abordeaza Wimbledon 2019 din postura de ocupanta a locului 8 in ierarhia mondiala. Favorita si in acest meci, aceasta are nevoie de jocul bun aratat in primul meci jucat la Wimbledon. A fost un joc care s-a disputat luni, atunci trecea cu 7-5, 6-0, de catre Daria Gavrilova.

Este prima ei victorie din acest sezon de zgura, cu toate ca a mai jucat in alte doua turnee. Elina Svitolina a fost eliminata inca din primul tur al turneelor de la Birmingham si Eastbourne. Interesant este ca de fiecare data a intalnit jucatoare modeste, mai slab cotate.

Margarita Gasparyan

Outsider al acestui duel, Margarita Gasparyan are de partea ei rezultatele din ultimul timp. Nu neaparat ca a jucat mai bine pe iarba, pentru ca a parasit competitiile la care s-a prezentat, in 2019, inca din turul al doilea. Asa s-a intamplat la Hertogenbosch, Birmingham si Eastbourne. Mai mult decat atat, acesta a reusit la Birmingham sa o elimine pe Elina Svitolina.

Prestatia sa din primul tur al turneului de la Wimbledon a fost una foarte sigura pe ea. A trecut cu dublu 6-4, de locul 206 mondial, nemtoaica Anna-Lena Friedsam. Desi nu a fost o diferenta foarte mare, Margarita Gasparyan si-a pierdut o singura data serviciul in acel duel.

In singurul lor meci direct disputat in cariera, Gasparyan a invins-o cu 2-1 pe Svitolina. S-a intamplat in urma cu doua saptamani, in primul tur al turneului de la Birmingham, jucat tot pe iarba. Lucrurile nu dau semne ca s-au mai schimbat in bine pentru jucatoare din Ucraina. Si in primul meci de la Wimbledon a jucat bine, dar parca a si fost ajutata de greselile mari ale adversarei.

Ponturi tenis Svitolina vs Gasparyan: Margarita Gasparyan +5.5 game-uri, cota 1.50 la Betano