Ponturi tenis Svitolina vs Martic – Wimbledon

Ponturi tenis Svitolina vs Martic - Wimbledon

Ponturi tenis Svitolina vs Martic: luni, 8 iulie 2019, nu inainte de ora 13:00, Elina Svitolina vs Petra Martic, acesta este meciul care urmeaza sa aiba loc in optimile Wimbledon 2019. Meciul se va disputa pe terenul numarul 3 din complex. Cea care castiga acest meci va juca cu invingatoarea disputei Karolina Muchova vs Karolina Pliskova.

Sursa foto: micetimes

Elina Svitolina

Cuplarea cu Gael Monfils ne arata o alta fata a Elinei Svitolina. In ziua de pauza pe care a avut-o, ucaineanca si iubitul ei s-au filmat si postat pe retelele de socializare. Poate ca nu este o informatie atat de interesanta, dar eu o vad ca pe o relaxarea. Se simte bine si acest lucru vine si pe fondul egalarii celei mai bune performante la Wimbledon. In 2017 si 2019 a mai reusit sa ajunga atat de sus in cadrul Grand Slam-ului londonez.

Parcursul Elinei a fost unul interesant. A inceput cu un meci castigat usor, in doua seturi, pentru ca, ulterior, desi era condusa, a mers mai departe pentru ca adversara ei s-a accidentat. In turul anterior, Svitolina a avut nevoie de doua ore si sapte minute pentru a trece de Maria Sakkari, 6-2 in decisiv.

Parcurs Elina Svitolina la Wimbledon 2019

  • Svitolina – Sakkari 6-3, 6-7(1), 6-2
  • Svitolina – Gasparyan 5-7, 6-5
  • Svitolina – Gavrilova 7-5, 6-0

Petra Martic

2019 pare sa fie anul in care Petra Martic isi egaleaza cele mai bune prestatii. Dupa ce a jucat sfert de finala la Roland Garros, a continuat sa joace la acelasi nivel si de data aceasta. Este pentru a doua oara in cariera cand atinge optimile de finala la Wimbledon. In 2017 a mai reusit aceasta performanta, atunci capatul de linie s-a numit Magdalena Rybarikova.

Cu un joc destul de solid in ultimul timp, Petra Martic (nr. 24 WTA), a avut nevoie de multa munca pentru a se califica. In toate partidele pe care le-a avut in cadrul Wimbledon 2019, a jucat set decisiv si a stat pe teren aproximativ doua ore de fiecare data.

Parcurs Petra Martic la Wimbledon 2019

  • Martic – Collins 6-4, 3-6, 6-4
  • Martic – Potapova 3-6, 6-3, 6-4
  • Martic – Brady 3-6, 6-3, 6-4

Svitolina vs Martic, episodul cu numarul 5

Meciul de luni o sa fie cel de-al cincilea direct, Elina Svitolina a reusit sa casstige trei dintre ele. Totodata, ucraineanca a fost mereu cea care a castigat in cadrul unui Grand Slam. Totodata, acum este greu de spus daca intr-adevar exista o favorita. Din contra, as exista meciul asta pentru un pariu pe victoria uneia sau alteia si as merge pe un pariu pe numarul de game-uri.

Ponturi tenis Svitolina vs Martic: peste 19,5 game-uri, cota 1.47 la Unibet