Ponturi tenis Svitolina vs Sakkari – Wimbledon

Ponturi tenis Svitolina vs Sakkari - Wimbledon

Ponturi tenis Svitolina vs Sakkari: vineri, 5 iulie 2019, nu inainte de ora 13:00, in turul al treilea de la Wimbledon, Elina Svitolina o intalneste pe Maria Sakkari.

Elina Svitolina

Elina Svitolina este fericita beneficiara a unei calificari bazata pe o accidentare a adversarei. S-a intamplat in turul al doilea, atunci cand in fata ei a stat Margarita Gasparyan. Desi scorul era 5-7, 6-5, adversara ei s-a retras din motive medicale. In acelasi timp, jocul ei a avut de suferit, comparativ cu ceea ce a aratat in primul meci.

In chiar primul act, Elina Svitolina a reusit sa se califice dupa un meci destul de usor pentru ea. Astfel, dupa 7-5, 6-0, aceasta a lasat-o acasa pe Daria Gavrilova. De data aceasta pleaca cu sansa a doua, asta desi este pe locul 8 in clasamentul general, insa iarba nu este suprafata ei favorita.

Maria Sakkari

Grecoaica a revenit in forta la Wimbledon, acolo unde a avut doi adversar modesti. Astfel, se poate explica aceasta calificare usoara a ei, fara sa piarda set. In primul tur al Wimbledon 2019 a reusit sa lase o impresie buna, trecand de americanca Pera. 7-6, 6-3, acesta a fost scorul acelui duel, succes dublat dupa partida din turul anterior.

Marika Sakkari a aratat un joc mult mai bun in turul al doilea. Dupa o ora si sapte minute de stat pe teren, aceasta a dispus cu 6-4, 7-1, de modesta Marie Bouzkova (115 WTA). Pe de alta parte, este o performanta ca a ajuns pana in acest moment, insa acum este primul ei test cu adevarat important.

Este pentru prima oara cand cele doua jucatoare vor sta fata in fata. Asa cum s-au prezentat in aceasta perioada a sezonului, pot spune ca este un duel deschis oricarui rezultat. E greu de spus daca Svitolina a invatat ceva din meciul cu Gasparyan. Pe de alta parte, Sakkari nu a avut pana acum un adversar atat de tare. Dincolo de toate astea, cand Maria Sakkari a intalnit, pe iarba, ina cest an, o jucatoare cu pretentii ea a piedut. As vrea sa cred ca o sa aiba probleme destul de mari si de aceasta daca, suficiente pentru ca Svitolina sa se califice.

Ponturi tenis Svitolina vs Sakkari: victorie Elina Svitolina, cota 2.04 la Unibet